• 27
    --- alıntı ---
    lk önemli hamle vujacic.. sloven oyuncu keskin bir şutör velakers ile şampiyonluk tecrübesi yaşamış, yani oldukça ‘olmuş’ bir isim.. topla çok hareketli ve delici değil belki ama güçlü pota altının hareket alanı bulması için çok gerekli olan dış tehdidi yaratacak, savunmaların gömülmesini zorlaştıracak bir isim.. kağıt üzerinde iyi transfer..

    ancak kağıt üzerinde olmayan özellikler efes’in başını ağrıtacak gibi.. çünkü vujacic’in yaptığı her şeyi rakocevic de avrupa ligi sayı kralı olacak düzeyde yapıyordu.. ve rakocevic’in yarattığı ne kadar sorun varsa, vujacic’in de benzer problemlerle geliyor. teknik anlamda top kayıpları önemli sorun olabilir.. ama asıl mesele teknik değil.. asıl sorun kimyada.. vujacic de sırp meslektaşı gibi top kullanmayı çok seven ama kullanacağı topları seçmeyi pek bilmeyen bir oyuncu.. şampiyonluk tecrübesine rağmen kritik topları kullanma konusunda olumlu bir oyuncu olmasına karşın, oyun genelinde yaptığı seçimler soru işareti..

    geçen sene nets’te ne zaman çok sayı atsa, takımı o maçlarda sahadan boynu bükük ayrıldı.. önceki yıl slovenya milli takımı kampında yeterince top kullanmadığı için kavga edip takımdan ayrılması atlantik’in bu tarafındaki son macerasıydı, pek de olumlu bitmedi..

    vujacic kaliteli ve teknik olarak efes’in aradığı oyuncu.. ancak rakocevic ne sıkıntı verdiyse aynılarını yaşatma potansiyeli yüksek..

    --- alıntı ---

    kaan kural'ın oyuncu hakkında ki görüşleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın