• 112
    --- alıntı ---
    tff, aynı liglerde mücadele edeceğimiz tüm kulüpler, diğer bir değimle kulüpler birliğini ve daha birçok resmi kurumu karşımıza aldık, adeta tamamen yalnız kaldık.hem de hepsiyle ilişkilerimizin kulübümüz için son derece önemli
    olduğu bir ortamda… değer miydi??.....

    --- alıntı ---

    deme işte bunu hayri abi, deme. varsın yalnız olalım ne kaybedeceğiz? doğrular tek değil midir? doğruluk yalnızlık değil midir zaten madem realistiz hepimiz?

    hem hangi ilişkilerden bahsediyorsun abi sen allah'ını seversen? kayseriyle ilişki mi yoksa ilhan cavcavla mı? hangi kulüple fenerle mi ilişkiler? bırak yahu abi valla. bırakalım bu eğilip bükülme politikalarını.

    üstelik neredeyse tüm taraftarlar galatasaraylı olsun ya da olmasın hepsi ünal aysal'ı destekliyor. yöneticiler kim ki biz ilişkilerimizi sıkı tutacağız?

    biz tabanı arkamıza aldık. tavandakiler artık kendi dertlerine yansın. üstelik ünal aysal çok güzel bir şekilde kendi dengesini kurdu ortamda. artık bu denge içinde herkes kendi yolunu seçecek. seçmeyenler de kamuoyunun baskısını zaten hissediyor. başkana destek olmak verken bize böyle hasta adam osmanlı siyasetiyle gelmeyin ne olur.

    doğru neyse biz onun yanında olalım. varsın yalnızlık olsun bu. ne değişecek? büyük galatasaray taraftarı başkanının yanındaysa, o başkan yalnız değil aksine türkiye'nin en büyük ailesine sahiptir.

    ellerinizden öperim, hakkınız ödenmez arena açılışından sonraki dönemde tavrınızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın