• 8
    bayan olma ihtimali yüksektir fakat ne bayan beden hocaları vardır sözlük.

    yağmurlu bir eylül akşamıydı (yok lan sırf ahmet çakar gibi gireyim diye söylüyorum böyle, sesimide onun gibi düşünün ozaman şekil oluyor)

    neyse futbol oynatmamak şöyle dursun benim beden hocam hem bayan hemde okulun futbol takımının antrenörüydü (oysaki erkek bedenci de vardı neyse banane a.q). herkes şaşkın tabi, diğer okullara madara olmuşuz, "karı mı yönetiyor lan sizi zaaaa" gibisinden laflar ama biz ufak ufak liseler arası turnuvada gruptan çıkmışız elemelere başlamışız falan, kadın futboldan anlıyor, gaza getirmeyi biliyor, işin en kötü yanı uzak doğu sporlarından feci derecede diploma ve tecrübe sahibi, fatih terimin daha despot ve saçlı halini düşünün, ama fiziksel bir değişiklik düşünmeyin zira fiziksel olarak aynılar.

    velhasıl kelam bir final günü. kazansak kupa bizim. soyunma odasında gaz veren açıklamalar. herkes birbirine sarılmış. sevmişiz hocamızı. bizden olmuş artık. final maçında çıkan kavga. kadının bizim için tüm milli eğitim kariyerini kenara atıp gelene uçan tekme(hemde o fizikle), gidene döner tole, kaçana funçikyo(ne demekse) göçene aparkat çakarak ortalığın mna koyuşunu izlemiştik. diskalifiye olduk. ama çok güzel bir gündü.

    futbol oynatmayı bırak mna bile koydu.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın