• 23
    bir grup galatasaray taraftarının başlattığı kampanya. lig eğer mevcut durumuyla oynanmaya başlanırsa, bütün maçlara siyah forma giyilmesini ve taraftarında siyah formayla gelmesi talepleri var.

    http://siyahforma.blogspot.com/

    --- alıntı ---

    türk futbol severlerine;

    3 temmuz 2011’de türk futbol tarihinin en büyük operasyonu olarak kabul edilen soruşturma çok ümit verici olarak başlamışına rağmen sonu getirilememiştir. futbolun en önemli aktörleri birer ikişer savcılık tarafından sorguya alınmaktadır. geçtiğimiz yılı şampiyon olarak tamamlayan takım da dahil olmak üzere; 6 - 7 takımın hakkındaki iddialar emniyet tarafından doğrulanmış ve 19 maçta şike yapıldığı resmi olarak açıklanmışken, türkiye futbol federasyonu ve başındaki zat-ı muhterem'in olaylara duygusal (!) bakmaya devam ettiğini büyük hayal kırıklığı ile gözlemlemiş bulunuyoruz.

    türkiye futbol federasyonu yapılan sponsorluk anlaşmaları, yayın ihalesi gibi futbolun ruhu ile en ufak bir ilgisi olmayan sözleşmelerin altında ezilmiştir. tek amacı ceplerini doldurmak olan kurum ve kuruluşların baskılarına boyun eğerek amacından sapmıştır. kararın açıklandığı akşam mehmet ali aydınlar; telegol programında yaptığı konuşma ile yaşananları hiçe saymış, seyirci yüzünden ceza alan kulüpleri, tribünden atılan cisimler yüzünden seyircisiz oynan maçları görmezden gelip, “ kişiler kurumları bağlamaz ” demiş üstüne de aziz yıldırım için “ benim kulübümün başkanı ” diyerek tarafsız olmadığını belli etmiştir. kaldı ki aynı mehmet ali aydınlar, ilgili takımlar hakkında verilecek kararlar için iddianamenin beklenmesi gerektiğini söylemişken; kendi çalışan olan tescil müdürü haldun şencan’ın federasyon ile ilişkisini iddianemeyi beklemeden kesmiştir.

    kulüpler birliğinde yer alan, türk futbolunun üstüne çöken bir grup futbol baronunun da kendi pislikleri ortaya çıkmaması ve çıkar ilişkileri için bu olayın halının altına süpürülmesi için çalıştığının da farkındayız.

    bizler galatasaray taraftarı olarak; galatasaray parçalı forması “ metin oktay forması ” diye anılır ve galatasaray değerlerini ve galatasaraylılığı simgeler. bu kadar kirlenen futbolda parçalı formamızın yeri yoktur. bu yüzden bu ortam temizlenene ve herkes hak ettiği cezayı alana kadar maçlara takımımızın siyah formayla çıkmasını talep ediyoruz. biz de kulübümüzü tribünde siyah forma giyerek destekleyeceğiz.

    tek isteği temiz futbol olan futbol severler olarak yasalarla belirlenenden daha farklı bir şey istemiyoruz. başkanımızın belirttiği gibi; bu ateş üfleyerek söndürülmez.

    bunun için başlattığımız protestoda tüm galatasaraylılardan katılım bekliyoruz.

    --- alıntı ---

    http://siyahforma.blogspot.com/
App Store'dan indirin Google Play'den alın