resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1058
    ne yaptı bu adam?

    şike iddiaları gündeme bomba gibi düştü ve sadece "biz haber yapmıyoruz, susuyoruz, kurumlara güveniyoruz" açıklaması yaptı. suyun karşı tarafından teşekkür aldı.

    sonra ne oldu? olayların süründürüleceği ayan beyan ortaya çıktı, liglerin aynı şekilde başlatılması kararı alındı, lig tescil edildi vs vs. tff delilleri bekleyeceğini söyledi. bu defa ne yaptı?

    özetle "iş hızlanmalı" dedi. yani birilerini suçlayın, düşürün, olumsuz karar verin falan demedi, sadece geçen zamanının türk futboluna zarar verdiğini hatırlattı. bu defa federasyon, fenerbahçe, bursaspor, gençlerbirliği üstüne üstüne gelip, kınadı. delilsiz suçlama istediğini işaret etti.

    tüm bu olanlar karşısında soğukkanlı olmaya davet eden federasyon, tutup koskoca başkanımızı tehdit etti. zaten saman altından "başka kulüp de var bu işin içinde" demişti.

    tarihe not düşülsün, bir galatasaray başkanı gerçeklerin bir an önce ortaya çıkmasını istediği, türk futbolunu koruduğu için, federasyon resmi sitesinden tehdit edilmiştir. hiç kimsenin küme düşürülmesini vs istememiş, sadece "zamanın önemini" vurgulamış olduğu için, federasyon ve kulüpleri karşısına almıştır.

    bir kez daha anladık ki biz yalan seyrediyoruz. ve ben anladım ki, fenerbahçelilerin sürekli iddia ettiği "fenerbahçe cumhuriyeti" var. şu an tam da onu izliyoruz. olan bitenin başka ne açıklaması olabilir ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın