• 178
    yapısı itibariyle her kulübe ve futbol dünyasında yer alan kurum ve kuruluşlara eşit mesafede olması gereken, kulüplerin menfaatlerini değil ülke futbolunun geleceğini ve başarısı için çalışması gereken kurum.

    ama gelin görün ki ülke futbolunun içinden seçilen başkanı, kongre üyesi olduğu hatta sponsoru olduğu bir kulüp için ( ne kadar etik bir davranış ) resmen çırpınıyor. kurumlarla yöneticileri ayrı değerlendirmek gerektiği kanısında olduğunu belirtiyor. yahu bu kadar cahil bir söylemi olan bir insanı, koca futbol federasyonu başkanı nasıl yaparlar. bende hukukçu değilim ama yasal düzenleme nedir, kanun neyi gerektirir, hele ki iş alanımı ilgilendiren yasal düzenlemeleri bilirim. kaldı ki bu kanıya varmak için çalıştığın sektöre bile gerek yok, personelin iş ile ilgili yaptığı yanlış-hata direkt şirkete ceza, borç veya vergi ziyaı şeklinde yansır. iş adamı hüviyeti bulunan başkan bunu bilmiyor vay arkadaş..

    tarafsızlığını daha ilk haftadan yitirmiş, ülke futbolunu kaosa sürükleyen bir durum içindedir. yaptığı hatanın farkına erken varması hem kendi gelecekleri hem de ülke futbolunun geleceği için hayati bir önem arz etmektedir. uefa'dan alınacak bir men cezasının altından ne kamu kurumu niteliğini taşıyan ( ne kadar özerk olsa bile ) tff, ne kulüpler ne de bu oyuna alet olanlar kalkabilirler. dikkatli ve hassas yaklaşılması gereken bu konulara karşı, tüzüğünde yer aldığı gibi her kulübe eşit mesafede durması gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın