resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 985
    hatırlarsanız tt arena açılış olaylarında kongre üyeleri arasında bir mail ağı oluğu söylenmişti. dün bir kongre üyesi bir tv kanalında bu mail gruplarında başkana tepki olduğunu söyledi. açıkçası dün kulüpler birliği denen sirkin açıklamasında en çok bizim de taraf olmamız üzdü beni. şimdi bu açıklama muhtemelen tepkilerden dolayı yapıldı. ama ben hala mantıklı bir açıklama bulamıyorum niye kulüpler birliğinde 18 takım tek yürek dendi diye.

    geç oldu, iyi oldu açıklama ama o kulüpler birliği açıklamasını hala içime sindiremiyorum. o yüzden ben de pek bir etki bırakmadı açıklama. keşke en baştan tavrımızı böyle koysaydık. tükürmüşüm içine kulüpler birliğinin. ne sike yarıyorlarsa. olmayaydık içinde o sirkin sayın başkan.

    belki de kulüpler topu federasyona attı sonra federasyon baktı ki kimseden tepki yok o zaman feneri savunmaya geçti. bunun üzerine de kulüp açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş olabilir. bilemiyorum.

    bir de söylemek istediğim başkan bu yazıların altına kendi adını yazmakla hata ediyor. galatasaray yönetim kurulu diye açıklama yapması daha iyi olacaktır. çünkü bu şekilde bizde de tek adam devri başlamış hissediyorum. ama tüm camiayı katmalı içine galatasaray yönetim kurulu yazarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın