• 123
    hunharca hak yiyen fenerbahçeli federasyon başkanıdır.

    ellerinde delil yokmuş, o yüzden bir şey yapamazlarmış zatıalileri. ulan be vicdan, izan yoksunu mahluk, bak iyi dinle sözlerimi.

    muhtemelen yıllardır fenerbahçe'ye para yardımı yapıyorsun, alttan alttan yalanıyorsun, ben seni birkaç aydır tanıyorum. fenerbahçe geçen yıl ligi 1. bitirdi. şampiyon oldu diğer tabirle. ortalıkta şike olduğuna yönelik herkesin kesin inancı var.

    ulan namustan ardan yoksun herif, bu pisliğin içine bulaşıp şampiyonluk kupası gibi üzerine alın terinden başka bir su damlası bulaşmaması gereken değerli bir kazanılmışı çamurun içine çeken bu adamlar şampiyonlar liginde ülkeyi temsil edecek bu yıl senin verdiğin kararla. hadi ben bu boyutunu geçtim, sonuçta benim gönül verdiğim renkler gidemiyor ülkeyi temsil etmek için.

    peki sayın pek böyük haktan hukuktan habersiz herif, bu adamların şampiyonlar ligine ayak bastı parası olarak alacağı milyonlarca euro ne olacak? ne karlı iş, ne güzel dünya ulan! herifler 300 400 bin euro karşılığında milyonlarca euro haksız gelir elde edecek, ayıyor musun? sonra da ben diyeceğim ki bu adam benim rakibim. adam benim takımıma fark atıyor o parayla, bu mu ulan hak hukuk anlayışın?

    bak beyim, sen zenginsin, milyonlarca euro paran var. rahat rahat akıtabiliyorsun bu parayı fenerbahçene. ulan, ben bi öğrenci kombinesi alabilmek için aylardır borçla yatıp borçla kalkıyorum. bir tek tuttuğum takımı yerinde izleyebileyim diye, şu öğrenci halimle ödeyemeyeceğim borcun altına yatıp yemeğimden suyumdan kısıyorum.

    ne hakkın var ulan vicdansız mahluk benim temiz, hakkaniyetli bir karşılaşma izleyebilme isteğimi elimden almaya?

    elinde delil yokmuş. ne yapacaksın, birkaç yıl sonra mahkeme sonuçlanınca mı küme düşüreceksin çamurluları? aldığı paralar ne olacak canım benim, kazandıkları ne olacak? geri mi alacaksın onları da? ben söyleyeyim. "nah" alacaksın!

    ne hakkın var ulan, ne hakkın var benim para verip takip ettiğim, uğruna birçok şeyden vazgeçtiğim şeyi kirletmeye, **?

    not : silip silmemek moderasyona kalmış. biraz ağır ifadeler oldu belki, ama çok kızgınım.

    edit : gelen uyarı üzerine editledim biraz. ifadeleri hafifleştirmeye çalıştım...

    bu kadar oluyo. ancak bu kadar hafif ifadeleri hakediyor zatıalileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın