• 61
    tff'ye gönderdiği mektupla gerekli notayı vermiş, yusuf yusuf dönemini türk futbolunda başlatmıştır:

    -"bu süreç içinde gerekli hatırlatmaları yaptığımız türkiye futbol federasyonu, bu doğrultuda aldığı kararlar ile durumu kendi sorumluluğuna almış bulunmaktadır. sürecin devamında ortaya çıkacak olan ve yaptırım gerektiren durumlarda uefa'nın tavrı nettir. bu gibi durumlarda uefa'nın gerekli yaptırımı ilgili makamlara uygulaması değişmez kurallardandır..."

    yani diyor ki,
    siz elinizi ateşe soktunuz arkadaşım, bu saatten sonra şampiyonlar ligine gitmesini onadığını, şampiyonluğunu tasdiklediğiniz fenerbahçe şike dolayısıyla adli makamlarca suçlu bulunursa türkiye üzerine uygulanacak yaptırımdan payınızı alırsınız.

    artık milli takımlar mı olur tüm kulüp takımlarının yıllarca uefa organizasyonlarından uzaklaştırılması mı onu zaman gösterir.

    hadi bakalım, ah bi suçlu çıksın da şu fenerbahçe, bi onaylansın da, bi gidemeyelim de avrupa kupalarına, türkiye bi men edilsin de uluslararası turnuvalardan ben o zaman görecem aziz yıldırım'ın kıçını yalayanlar ne diyecekler türkiyeye verdikleri onca zarardan sonra...
App Store'dan indirin Google Play'den alın