• 6
    zaten türk ve müslüman düşmanı milyonlarca insan varken bu dışlama olayını destekler nitelikte böyle bir kampanyayı başlatan ve bunu twitter gibi uluslararası bir paylaşım platformunda destekleyen vatan hainlerini kınıyorum.g.tü boklu fener küme düşsün diye kendi ülkesini rezil eden zavallılar çareyi türk düşmanı uefa da arıyorlar.yok arkadaş acı ama bizim türk milletinden bi bok olmaz.adam kendi ülkesini uluslararası arenadan men ettirip dünyaya rezil ettirmek isiyor.uefa men eder siz federasyon kaybetti zannedersiniz ama asıl kaybeden türk futbolu ve türkün dünyadaki imajı olur.
    tanım: bir grup fanatik,kendi vatanına ihanet ettiğinin farkında olmayan gerizekalının başlattığı avrupadaki türk düşmanı hristiyanlara ''bizi skin,dışlayın bizi neyaparsanız yapın ama fenerbahce düşsün '' diye yakarış kampanyası.. allah akıl fikir versin diyicem ama daha zamanı var. 5-10 yıl sonra ...

    ha edit : kampanya gerçek olursa kınanız benden hemde hint kınası ! nede olsa türk kınası yakışmaz size illa yabancı uyruklu olsun !!

    1 edit daha: elin gavuruna yalvaracağıza delikanlı gibi yüzbinleri dökün sokağa tff ye yürüyünde adamlığınızı görelim.helal olsun derim. ama gidip uefa nın g.tünü yalarsanda itin g.tüne sokarım arkadaş kusura bakma..
App Store'dan indirin Google Play'den alın