• 77
    bugün yapmış olduğu basın toplantısında, ''elimizde belge yok, lig tescil edildiği gibi devam edecektir'' şeklinde bir açıklama yapmış.

    şimdi öyle ki; bir kulübün başkanının, yöneticilerinin, çalışanlarının tutuklandığı; tutuklanma sebeplerinin içinde şike'nin de yer aldığı, şike yapmaya teşebbüs edilen diğer takımların antrenör, oyuncu, başkanlarının da aynı şekilde yargılanarak cezaevinin yolunu tuttuğu; yetmezmiş gibi emniyetin 19 maçta şike yapıldığı ''belgelendirilmiştir'' diye bir açıklama yaptığı ortamda bu açıklamayı yapmıştır.

    şimdi şu sürecin bundan 2-3 ay sonraya uzadığını; trabzon şl ön elemesinde elendiğini ve fenerbahçe'nin grup müsabakalarına ''lig'in tescil edilmesi'' dolayısıyla başlamak üzere olduğunu düşünelim. yine aynı fenerbahçe'de şl müsabakalarına başlamak üzere olduğu sırada yargı belgeleri federasyona göndermiş ve onlarda fenerbahçe'yi avrupa kupalarından men ve lig'den düşürerek cezalandırmış olsun.

    ee, peki kim kazanmış oldu şimdi? ya da türk futbolu en az zararla mı çıktı bu sonuçtan sonra. fenerbahçe'nin grup aşamasında ki rakipleri yazdıracaklar hanesine 3 puanı, türk takımları oradan gelecek puan ya da puanlardan olacak.

    tabii bu işin yalnızca bir bölümü. diğer tarafı daha da kötü. uefa bu olaydan sonra birde türk takımlarını avrupa kupalarından, milli takımı ise uluslararası turnuvalardan men ederse; o zaman en az zararla çıkmış olacak türk futbolu işte.

    bu olayların sonucunda da, o zaman kendisi ''en az zararla'' federasyondan şutlanır mı? orası muamma işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın