resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 953
    hakkında yorum yapmayayım diyorum ama bazı renktaşlar sağolsun.

    galatasaray'a tam anlamıyla yakışan başkandır kendisi.

    neymiş galatasaray başkanlık gömleği adama bol gelecekmiş. e sen kafanda yıllar yılı aziz yıldırım örnek başkan sıfatı oluşturduysan adamın suçu mu? galatasaray başkanı ne yapar ilk önce galatasaray'ın haklarını korur. arkadaş daha çıktığı ilk programda bu adam serhat'a ayar vermedi mi? hakkını savunmak konusunda en ufak bir şüphesi olan var mı? tabiki bir emekleme dönemi olacak. bırak başkanlığı herhangi biri yeni bir işe girse o da aynı şeyleri yaşar. hatası olacak, yanlışı olacak ama öğrenecek yakın zamanda. garsonluk yapmaya başlasan orada bile bir müddet sıkıntı yaşarsın öğrenene kadar.

    benim yaşım gereği ali tanrıyar'dan önceki başkanları bilmiyorum. sadece açın bi konuşmasını felan dinleyin youtube'dan ali tanrıyar'ın. görürsünüz ne kadar centilmen, beyefendi, klas bir adam olduğunu. bunu niye diyorum çünkü galatasaray başkanları böyledir. galatasaray geleneği de budur.

    arkadaşlara tavsiyem kafalarından ama türkiye'de kulüp başkanı olmak pfff tarzı şeyleri kafasından silsin. belli ki bol gelen bir şey varsa o da galatasaraylılığın sizin üstünüzdeki etkisi. yeni döneme alışmaya başlayın bence. çirkef, çingene politikası ile başkanlık yapan adamlar başka kulüplerde olur bizde değil. bazı arkadaşların yaşları çok genç sanırım. ama onlar da öğrenecek.

    hatırlıyorum da aziz yıldırım uefa kupası tesadüf dediğinde galatasaray başkanı cevap vermedi. ali dürüst ikinci başkan sıfatıyla cevap verdi. galatasaray başkanı bu çingene muhabbetinin içine girmedi.

    hem ünal aysal'ın içinde olduğu sektör, enerji sektörü. belki bilmiyorsunuz ama enerji sektörü bütün sektörler içinde en karanlık işlerin döndüğü sektördür. petrol, elektirik, doğalgaz vs. açın okuyun dünya tarihini bunlar için ne kadar suikast düzenlenmiş, ihalelerde tehditler patlamış. bu adam burada başarılı olduysa öyle kuru gürültüye pabuç bırakacak adam değildir. bir röportajında demişti " ben buralara savaşarak geldim " diye. e enerji sektöründe olunca da nasıl savaştığını tahmin etmek çok güç olmasa gerek.

    bugünlerde bu sözü acayip tuttum ben. "şiddeti sevmiyorum ama kullanmasını iyi bilirim." ünal aysal da pek farklı değildir sanırım. dediğim gibi siz ilk önce kafanızdan şu aziz yıldırım ideal başkan kulüpler için imajını silin. galatasaray başkanları özhan canaydın gibi alp yalman gibi faruk süren gibi salon adamlarıdır. centilmen, kibar, beyefendi, klas. yok farklı düşünüyorsanız o zaman siz çok yanlış gelmişsiniz birader.
App Store'dan indirin Google Play'den alın