• 14
    tahmin edildiği üzere galatasaray forması giymiş fenerbahçelilerdir. amaçları, akıllarınca bir kamuoyu oluşturmak ve " galatasaray da fenerbahçe'nin küme düşmesini istemiyor. " gibi bir düşünceyi yetkili yerlere ulaştırmaya çalışmaktır. ortada kanunda da belirtilmiş ve ceza yükümlülüğü olan, işlenmiş bir suç var. bu suçu fenerbahçe takımı işlemiş. bu suç, delillenmiş. yani, bu adamlar işkembeden sallamıyorlar ve kanıtlarla konuşuyorlar. zaten böyle olduğu için, o takımın başkanı, asbaşkanı ve yöneticileri falan hapishanede. bunun savunulacak ve " fenerbahçe düşmeseean :(:( " denilebilecek bir tarafı yok.

    ayrıca rica ediyorum, hem bizim taraftarlarımız hem de medya görevlileri ellerini vicdanlarına koysunlar. aynı olay, bizim başımıza gelseydi; gerek fenerbahçe taraftarı gerekse diğer basın mensupları ne tepki verirlerdi? her gün, istisnasız; gazetelerde çarşaf çarşaf propaganda yaparlar mıydı? televizyon kanalları ve sporla ilgili en önemli kanal olan ntvspor bizim lehimize destek verir miydi? cevabı herkes biliyor. bu nedeni ayrı tutarsak, fenerbahçe'nin alacağı karşılık bir alt lig olmalıdır ve olacaktır. doğrusu budur.

    edit: unutmadan bir şey daha paylaşmak istedim. fenerbahçe kötü durumdayken " ebedi dostluk " ortaya atılıyor, galatasaray kötü durumdayken " ezeli rekabet ". peki tek bir sorum var. " neden? "
App Store'dan indirin Google Play'den alın