• 57
    bu sözlükteki yüzlerce yazar galatasaraylı.
    %99'u fenerbahçe'ye bir kere de olsa küfür etmiştir.
    ben fenerbahçe zaten düşmüşken, onlara vurulması taraftarı değilim. adamlar şampiyon oldular bizden kaç puan öndelerdi sayabilen var mı içimizde?
    5 branşta şampiyon oldular tırı vırı bir sürü şey.
    bu sene tamamen kaybolduk camia olarak, taraftar olarak futbolcusuyla yönetimiyle hepten sınıfta kaldık ama gururumuzdan başka neyimiz kaldı?

    fener sövülmeyi hak ediyor gerçekten, en azından taraftarının bir çoğu. ancak ben fenerbahçe'ye küfür etmenin, dalga geçmenin başkaları tarafından vurulduğunda değil de, kendimiz vurduğumuzda yapılmasının çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. aziz amca game over insert coin gibi. çocuklar inanmayın demiştik gibi. feneri yendiğimiz bir maç sonrası "koyduk mu" diye bağırmamız gibi...

    bunların daha güzel olacağını düşünüyorum, gerekli dersi biz verelim bu adilere sonra gülüp dalgamızı geçeriz ama bunlar zaten düşmüş yerlere. şimdi biz onlara gülersek, küfür edersek biz de onların seviyesine düşeriz.
    şimdi zamanı değil.

    lig başlasın, düşmezlerse bunlar, arena'da hep beraber ananı bilmem ne yapayım feeenerbahçeee diyelim. en önde ben bağıracağım, boğazım yırtılana kadar... söz!
    ama şimdi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın