resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 172
    15 yillik kariyerinde, o kadar basarisi olmasina ragmen, penaltici olarak hatirlanmaktan rahatsiz olan efsane oyuncumuzdur.

    az once lig tv'de sezonun sonlarina dogru yayinlanan 21 adli programin tekrarini izledim. kendisine ilk sorulan konu bu oldu, penaltilar. cagirmissin adami, adam sampiyonluklar, kupalar kazanmis goller atmis, sen tutup penaltilarini soruyosun. kendisi de rahatsizligi dile getirdi bu konu hakkinda. o kadar yil top oynadim, basarilarimdan cok penaltilarim konusuyor dedi.

    bu penalti muhabbetinin de nasil basladigini anlatti. istanbulsporla yapilan bir mac sirasinda 90 arti 3'te, mac berabere giderken, arif'in kazandirdigi bir penalti ile one gecmisiz, o siralarda da besiktas ile cekisiyormusuz ve sampiyon olmusuz. penalti muhabbeti bu macla baslamis.

    bi keresinde de sirf adi penaltici olarak ciktigi icin penaltisinin verilmediginden falan da bahsetti. ayagina aldigi darbeyi hakeme gosterdiginde, ' napim arif adin cikmis' cevabini almis.

    burdan kendisine sesleniyorum, arifim, canim, biz seni kazandirdigin sampiyonluklarla, verdigin mucadelenle, manchester, barca maclarindaki performanslarinla hatirlayacagiz. bundan seneler sonra oglum bana arif erdem'i anlatmami istediginde, bunlari anlatacagim yani. he bi de 'henry olm rahatsiz misin sen' repligini anlatacagim.* sen hep bizim efsane 6 numaramiz olarak kalacaksin.

    edit : imla falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın