• 35
    bunu hazırlayanların hiç fenerli eşi, dostu, annesi, sevdiği falan yok herhalde. rekabet güzeldir ama bu yapılanın adı maalesef rezillik. 13 14 yaşlarında olsam ancak savunabilirdim.

    edit: 1) öncelikle küfürün sadece sözlük anlamına takılmış değilim. ana bacı muhabbetinden farklı bir şeyi anlatmaya çalıştım ama tam anlaşılmamış. fenerbahçeyi sevmeyebiliriz ki bu çok normal ama bu kadar büyük bir nefretin manası yok. galatasaray taraftarıyla, fenerbahçe taraftarı arasında sosyal, ekonomik, etnik veya kültürel anlamda hiçbir fark yok. tek fark aşık olunan renkler. durum böyleyken bu kadar adi küfürleşmelerin olması beni zaten en çok futboldan soğutan sebep.

    2) pankartın tüm fener camiası için değil şikeyle suçlananlar için açıldığı söyleniyor ancak bu lafı tüm camia üzerine alınır. tersi durumda bizim hissedeceklerimizi düşünün.

    3) galatasaray taraftarı şike olaylarına ve suçlularına karşı tepkisini kadını aşağılayıcı adi bir küfürle göstermemeli. günlük hayatınızda istediğiniz küfürleri kullanabilirsiniz orası size kalmış ama galatasaray tribünlerinde böyle bir pankart açtığınızda bu hepimizi bağlar ve ben bu durumdan rahatsızım.

    4) şimdi düşündüm de 13 14 yaşlarındayken bile böyle bir seviyede değildi futbola ve taraftarlığa bakış açım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın