• 72
    bu a.q. d..llamasını kızdıran muhtemelen ışın çelebi'nin hürriyet'te yayınlanan şu röportajıdır.

    http://www.hurriyet.com.tr/...utbol/17238456_p.asp

    --- alıntı ---
    oğuz sarvan talimat veriyor

    “hakemler 10 maçta g.saray’ı yakıp biçti. net penaltılarımız verilmedi. önceden talimat almış gibi davranıyorlar. bu talimatı oğuz sarvan vermiş olabilir.”

    hakemlerin galatasaray’a karşı açık ve net bir şekilde art niyetli hareket ettiklerini düşünüyorum. önceden talimat almış gibi davranıyorlar. bu talimatı mhk başkanı oğuz sarvan veriyor olabilir. bunu net şekilde söylüyorum. 10 maçta g.saray’ı yakıp biçtiler. son karabük maçında da gördük. net penaltılarımız verilmedi. buna tahammül etmek mümkün değil. 25 milyon taraftarı ve 16 bin üyesiyle g.saray’ın tek yumruk olması lazım.

    gol olmayınca görülmüyor

    eğer biz futbolda şampiyonluk yarışında olsaydık bugün herkes bizi omuzlarda taşıyordu. ama maalesef türkiye’de ve dünyada futbolda başarılı olamıyorsanız, gol atamıyorsanız bu başarılar görülmüyor. bakın basketbolda bu yıl çok başarılı olduk. bunu kimse konuşmuyor. hakan üstünberk’e teşekkür ediyorum.

    fenerbahçe’ye 1 ayda ne oldu?

    fenerbahçe’nin kollandığını söylemek istemiyorum. ama gördüğüm şu; mızrak çuvala sığmıyor. bir de federasyondan memnun olmayanlar, son 1 ayda futbol federasyonu’ndan çok memnun olur hale geldiler.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın