• 128
    federasyon başkanı elimize ulaşan deliller, belgeler yok demiştir. nitekim savcılık henüz kimseyle delilleri paylaşmamıştır. delillerin, belgelerin olmamasından değil, savcılığın henüz kimseyle paylaşmamasından dolayı federasyon balkanı böyle bir açıklama yapmıştır. merak edenler yıldız tv'den dün atv haberin saat 19.24.cü dakikasına bakabilirler tarihi osmanlı mecmuasına değil.

    savcılık delilleri kanıtlarsa, federasyonun başka yolu yok. düşürecekler. bunun başka bir yolu yok. - puan ile başlama, düşürüldükten sonraki uygulama. orası yoruma açık. kural konusunda kimse kafasına göre hareket edemez şike kanıtlandıktan sonra. üstelik aksi durumda uefa bütün takımları avrupa kupalarından men edebilir ki o zaman fener için tüm ülke futbolu feda edilmiş olur. bunu da yapacak babayiğit yok ortada. o yüzden şike şike düşecek fener.

    ayrıca bu soruşturma diğer taraftarların yıllarca maruz kaldıkları politikayla özgüvenlerinin nasıl yok edildiğini de ortaya çıkarmıştır. kadıköyde yenemiyoruz, psikolojik felan derlerdi vay a.k derdim. meğer futbolcusundan taraftarına herkes psikolojik olarak kabullendirilmiş fener şunu yapar, fenere kimse bir şey yapamaz, fener yener bilmem ne diye.

    ne bu korku ben de onu anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın