• 77
    başıma bir şey gelmeyecekse "fena olmamış" diyeceğim formalardır. bu formaların bu kadar hayal kırıklığına sebep olmasını ise uzun süredir ortada dolaşan "elit kategori" iddialarından kaynaklandığını düşünmekteyim. galatasaray formalari blogunu uzun süredir takip eden biri olarak sötleyebilirim ki "elit kategori" olayı doğrudur. blogun yazarları nike'ın hollanda'daki ana merkezine gitmiş ve kapısında galatasaray arması olan bir oda gördüklerini teyit etmiştir.* *

    olayın diğer tarafından bakacak olursak; galatasaray'ın adidas ile sözleşmesini feshedip nike ile anlaşması çok ani oldu. zaten ezeli rakip olan bu iki firma arasındaki tazminat vs. meseleleri olayı iyice karıştırdı. yeni tansferlerin adidas parçalısıyla poz vermesi, u17 maçlarında da giyilen ve muhtemelen adidas parçalısından kurtulmak için üretilen düz kırmızı nike forması, resmi sitede sponsorun uzun süre adidas olarak kalması, kamp ürünleri gibi değişik olaylar yaşandı.

    forma dizaynı için fazla zamanı olmayan nike galatasaray'ın da avrupa kupalarında olmadığı bir yıl için hazır kalıplardan 3 forma çıkarmayı uygun görmüş olabilir. kişisel tahminim; bu sene bu 3 hazır kalıp formayla oynayacağımız ve 2012-2013 sezonunda elit kategoriye * * geçiş yapacağımız yönündedir. "he arkadaş onu bunu bırak da sen bu seneki formalardan alır mısın?" diye soracak olursanız (gbkz: "siyahın her türlü gideri var") derim.

    bekleyip göreceğiz. bence ortada isyan çıkaracak bir durum yok. hayırlısı neyse o olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın