aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 2104
    kendisinin gönderilişini ekonomik sebeplerden ötürü olduğunu düşünüyorum. yetersiz olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. fatih terim'in takımında yedek olacaktı ve yedek kulübesinde de bonservis bedeli 4,5 milyon euro olan ve yıllık 2 milyon civarında alan bir futbolcuyu oturtmak şu anki mali tablomuza göre biraz absürd olacaktı. lorik cana'yı gönderip ondan gelecek parayla muslera'nın transferi yapılacaktı. ceyhun gülselam'ı alarakta kulübeye takviye yapılması amaçlanmış olduğu ortaya çıktı. ceyhun çok daha cüzzi bir para alacak ve bonservisi elindeydi.

    ben lorik'i çok seviyordum ama bu önden baktığımızda gönderilmesi gayet mantıklı duruyor. fakat bana mantıksız gelen ise takımda hiçbir işe yaramayan o kadar adam var ki onların yıllık ücretlerini topladığımızda lorik'in aldığı ücret devede kulak kalıyor. az alıyorlar fakat çok sayıda olduklarından ciddi külfet doğuruyor bize. zaten takıma katkı yapmadıkları gibi oynadıkları zaman maksimum zarar veriyorlar.

    daha önce yazdığım gibi lorik'in gönderilmesine kendimi alıştırmıştım. şimdi lazio formasıyla görünce koymuyor. sağolsun şovenizm taraftarları beni alıştırdılar. el ele vererek gönderdiler bizden olanı. yabancıydı, yeniydi ama bizden biriydi. hemde küçüklüğünden beri hatta doğmadığı zamandan beri. babası onu galatasaray aşkı ile yetiştirmişti. benim babamın beni galatasaray aşkı ile yetiştirmediği gibi.

    yolun açık olsun, ara sıra gel buralara unutturma kendini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın