• 58
    http://galatasarayformalari.blogspot.com/...ip-isi-vol3-son.html

    --- alıntı ---

    parçalı formamız:fransa kalıbı şeklinde olacağı ve yakası kırmızı geri kalan her alanı tam parçalı diyebileceğimiz şekilde tasarlanmış ve formanın üretilmesinde galatasaray tarihi'nin son 40 yili baz alınmıştır.

    siyah formamız: galatasarayı'n gerek geçirdiği kötü sezon, gerek yaşadığı olumsuzluklara karşı üretilen siyah formada sarı detaylar ve önden geçen kırmızı bir bant bulunuyor. özellikle taraftarların parçalı formadan sonra alacağı en şık tasarımlardan bir tanesi olacağı konuşuluyor.

    sarı formamız: galatasaray'ın avrupa'sız geçen sezonuna ithafen yapılmış bir forma özelliği taşıyan sarı forma en başarılı dönemlerimizi, büyük zaferlerin yaşandığı zamanları simgeliyormuş.

    beyaz formamız: gerek dizaynı gerek özel hatlarıyla bambaşka bir forma olan beyaz formamızda nike'ın bu sezonda devam ettiği kalın şimşek şekilleri değilde ince şimşek şekilleri halinde sarı ve kırmızı çizgilerle aşağıya inen stiller mevcutmuş ve bu stiller galatasarayın ruhunu kazanmasına itafen yapılmıştır.

    şortlar:
    parçalı forma: beyaz-siyah-kırmızı şort kombinasyonları görebiliriz
    siyah forma: kırmızı-siyah şort kombinasyonları görebiliriz.
    sarı forma: kırmızı-siyah-sarı kombinasyonu görebiliriz.
    beyaz forma: beyaz ve kırmızı kombinasyon mevcut.

    --- alıntı ---

    muhteşem ötesi bir kreasyon oluşturulmuş gibi duruyor teoride... xamax günleri anısına kırmızı-beyaz kombinasyonu, avrupada esip gürlediğimiz zamanlar anısına sarı forma ve tarihimiz, şanımız tam parçalı forma...

    bir tek içimden siyah yerine füme mi olsaydı sorusu geçiyor ama bu da o kadar kafaya takılacak bir şey değil. anlaşılan bu sene yemekten içmekten arttırıp birden fazla forma alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın