• 1051
    buradan naçizane düşüncemi sözlükle paylaşmak isterim.

    arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun! taraftar olmak seçilen bir şey değildir. takımı seversin sebebini tam olarak bilmezsin. çocukken baban, amcan dayın etkiler tabi seni.. ama esas etken bu değildir. severiz takımımızı, aşığızdır! hayatımızın bir parçası olur, her geçen gün o parça büyür kişiliğimizi daha fazla etkiler.. hayatlarımızı da tabi.. ama hiç eksilmez sevgimiz. bizim için herkes gider biz kalırız, biz galatasaraylıyız! demektir bu. dünyadaki diğer taraftarlar içinse başka cümlelerle ifade edilir bu sevgi. fenerbahçe taraftarları için de elbette...

    fenerbahçe kulübünün yaşadığı en zor dönem bu(evet bence de oh olsun, beter olsun) ama taraftarlarına üzülüyorum be. ay yazık onlara demiyorum bu taraftar aziz yıldırım ile kulübe yerleşen zorbalığa ses çıkarmamış, ayaklanmamıştır. çok sevmişlerdir başkanlarını, bu zorbalığı (yazar şuan yazıya başlarken düşündükleriyle çelişeceği şeyler keşfetti) ama sevgi sonuçta bu dedik ya ne olursa olsun seversin. bir halt anlatamıyorum gibi geldi ama işin özünde empati var. bir anlığına bu dönemi bizim yaşadığımızı düşünün (töbe töbe aman yarabbim amin) aynı şekilde delirirdik. sanıyor musunuz her taraftarın yaptıysak çekelim cezamızı diyeceğini? zor olurdu kabullenmek.. sevdiğimize böyle bir kusuru kondurmak. tamam hadi kabullendin kolay mı lan bununla yaşamak? kısacası zor arkadaşlar.. çok zor!

    sabahlamış olmanın etkisiyle ağzımdan çıkanla kulağımın duyduğunun tuttuğu bir olmayabilir ama acıyorum ben bunlara.

    (yazının devamı 5 dakika ekrana bakarak düşündükten sonra yazılmıştır)

    lan boşverin az biraz iyi insan olayım dedim zordur dedim yazıktır dedim.. ama nefret ediyorum lan ben bunlardan. beter olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın