aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:41
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 2092
    hırslı, mucadeleci, lider ruhlu eski oyuncumuzdur. onceki yılki atletico madrid deplasmaninda mustafa sarp ve mehmet topal'in 90 dk boyunca toplamda 3 faul yapmasi gibi verilerle daha da gun yuzune cıkan ortasahamızın agresiflik sorunu nedeniyle taraftarimiz baya sevdi kendisini. her tarafta geretsin sozleri dolasmaya basladi. savasa giderken ilk canayi yanina alacagini soylemisti gerets. ama kacirilan seyler vardi: futbol sadece bir savas oyunu degildi ve eger kıstasımız mustafa sarp olacaksa gaziantepten hurriyet bile büyk yıldız kabul edilebilirdi pek ala. bir de turkiyede yabanci kisitlamasi nedeni ile kullandiginiz yabancilar biraz daha fark yaratmali idi.

    zamanla cananin ortasahadaki yeteneksizlikleri ortaya cikmaya basladi. ortasahada pas yapmakta cok zorlandi cana. cok top kaybi yapti. kontrolsuzlugu bazi maclarda canımızı yakti. manisa macinda yaptigi gereksiz penalti ve ankaragücü macinda bombos pozisyonda topu havaya dikip bize gol yedirmesi ilk aklıma gelenler. tabi hakkını da yememek lazim. yine bir besiktas macinda ortasahada tek basina insan ustu mucadele ortaya koyup bircok besiktas atagini kesmistir.

    evet kendisinin cok iyi bir kariyeri oldugunun farkındayım. iyi bir takima gittiginin de farkindayim. ben diger takimlardaki performansini pek izlemedim. bizdeki izledigim cana bence bu seviyelerde bir oyuncu degil. tabi burda oynatmak istedigin sistem de önemli. ofansif bir futbol oynayip tum ortasahayi bir insana yukleyeceksen cana ilac gibi bir oyuncu olur. ornegin gerets sisteminde saido nasıl yıldızlasti ise o sistemde cana daha da iyi isler cikarir. ama kalabalık ortasaha anlayisi ile basarili olabilecek bir oyuncu degil zannımca.

    velhasıl simdi asıl konuya gelecek olursak cana fetişizmi yüzünden galatasarayın onuruna laf eden galatasaray taraftari gormek beni cidden üzüyor. bir canayi yolladik diye (burda mesele cana degil. kewell, keita, baros gibi oyuncularimiz icin de soylendi ayni seyler) sen galatasarayin onuru yok oldu, öldü dersen cok büyük ayip etmis olursun. ben cana kalsa da hayir demezdim. gitti diye de cok uzulmedim. severim bazi yonleriyle canayi. keza barosu, kewellı da cok severim ama herhangi biri gonderildi diye 'onur' gibi kutsal bir kelimeyi boyle hoyratca kullanmam. kullananı da anlamakta güclük cekerim. her sevdigi oyuncu takımdan ayrılırken ya da her sevmedigi oyuncu takımda kalırken bu kadar agır laflar eden zihniyet hos degil. surda kendi icimizde anlasamiyoruz kim gitsin kim kalsın diye. elbette ki fatih hocanin bizimle ayni dusunmedigi noktalar olcaktir. her ayrildigimiz noktada hakarete varan elestiriler, küsmeler de neyin nesidir? cana gibi daha bizde alti üstü 25 mac oynamis adam icin galatasarayin onuruna laf etmek nedir arkadas? kaldı ki cana kendisi aylardir ayrilmak icin ugrasti. menajeri acikladi bunlari. bunun uzerinden nasıl koca camianin onuruna laf edersiniz?

    edt: son paragraf extensorun yazısına ve bazi arkadaslarin o yaziyi begenmesine binayen yazilmistir.

    http://wwwextensor.blogspot.com/...n-cenazesini-de.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın