• 6539
    "formayı kazanmak için elimden gelen maksimum çabayı göstereceğim çünkü galatasaray’da kimsenin forması garanti değil ama ne olursa olsun, kim oynarsa oynasın, galatasaray camiası’nın her zaman için hedefi şampiyonluktur. ikincilik, üçüncülük bir başarı sayılamaz."

    "daha çok hücumu düşünen, hücuma yönelik bir anlayışım var. teknik direktörümüz fatih terim’in de bu şekilde bir anlayışa sahip olması beni çok mutlu ediyor. zaten galatasaray gibi büyük bir takımın da devam hücumu düşünmesi gerekiyor. ama artık günümüz futbolunda sadece hücum yok, kaybettiğiniz topun arkasına geçmeniz, o topu geri kazanmanız gerekiyor. "

    "ailem burada çok mutlu, istanbul’da olduğum için inanılmaz mutluyum. bir futbolcu için ailesinin mutluluğu çok önemli. eşim de, iki kızım da çok mutlu. o yüzden istanbul’da olmaktan hem çok büyük gurur duyuyorum, hem de çok büyük haz alıyorum."

    "avrupa’da oynamayışımız beni kesinlikle üzmüyor. çünkü galatasaray gibi çok büyük bir camia için oynuyorum. bu beni her zaman için çok mutlu ediyor. avrupa’da oynamak istiyorsak da bu sene iyi bir sezon geçirmemiz lazım. şampiyon olup şampiyonlar ligi’ne gitmemiz gerekiyor. "

    juan emmanuel culio
App Store'dan indirin Google Play'den alın