• 66
    iyi oynamadan kazanılan 3 puanlara şampiyonluk yolunda ihtiyacımız olduğunu göstermiş maçtır. zira bugün galatasaray takımı, iyi oynadığı takdirde nerede, kiminle oynarsa oynasın o maçı kazanacaktır.

    avrupa dönüşlerinde sürekli yenilgi almak, galatasaray gibi takımları bozan bir zemin, şampiyonluk adaylarını kilitleyen negatif oyun anlayışına sahip bir konyaspor ve haftaiçinden gelen yorgunluk. bunları üstüste koyunca alınan 3 puan, sanki 4 puanmış gibi geliyor.

    aydın yılmaz bir maçta müspet bir hareket yapsın artık. fazla süre almadığı bir gerçek ama, 5 metre yanına pas atamamak, rahat gelen topu kontrol edememek gibi; "futbolcuyum" diyen bir insanın yapmayacağı hataları yapıyor. oynamıyor olmasıyla alakası olmayacak konularda oldukça silik. ne yapacağız bu çocukla bilmem.

    geleneksel kademe hatamızı yine sergiledik ama faydalanamadılar. konya'da , konyaspor 1-0 öne geçtikten sonra o kadar kapalı ve sert bir futbolu aşacak golleri bulamazdık.

    kısa günün karı diyelim ve önümüze bakalım. 13 maçta 11 galibiyet lazımdı, birini hallettik. 3 puana devam. hız kesmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın