• 10
    onu sadece olympiacos performansıyla değerlendirmek yanlış olacaktır. kötü bir sezon geçirdiğini düşünmüyorum olympiacos gibi bir takımda (bkz: spanoulis) (bkz: teodosic) (bkz: papaloukas) gibi guard rotasyonunda 20 dk süre alan bir oyuncu.
    ivkovic'in sisteminde daha savunma odaklı bir oyun sergiledi. muhtemelen bizde kendisinden böyle faydalanacağız ama kendisinin 2 sezondur euroleague'de oynayan bir oyuncu olduğunu unutmayalım.

    hucumda çok kısıtlı bir oyuncu olduğu düşüncesi olanlar varsa yanılırlar. maroussi'yle euroleague top16'da 13 sayı ortalaması tutturmuştur. kendi şutunu yaratan bir oyuncu değil, şutör bir oyuncuda değil ama komple bir oyuncu oyunun her alanında sayı, asist, ribaund, blok ve top çalma katkısı verebilen bir oyuncu hemde istikrarlı bir biçimde...

    tam olarak aradığımız tipte bir combo guard olduğunu düşünüyorum. eğer bu pozisyon için lakovic, spanoulis, rakocevic gibi bir oyuncu gelmiş olsaydı daha farklı sorunlar yaşayabilirdik. şu durumda sistemden taviz verip bu pozisyon için büyük bir skorer getirmek çok riskli bir hamle olurdu *(u: eğer siz buraya lakovic tarzı bir oyuncu getirirseniz ilk olarak savunmada aksarız )

    jamon gordon transferiyle alacağımız 3 numara kendi şutunu yaratan şutör ve nispeten daha heyecan uyandıracak bir oyuncu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın