resim
Luís Fabiano Clemente
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 64
    --- alıntı ---
    galatasaray'da bülent tulun ve sedat doğan, brezilya'ya fabiano transferini bitirmek için gitti ama brezilyalı golcü konusunda yönetime olumsuz tepkiler gelmeye başladı.

    ligtv'nin internet sitesinin haberine göre; forlan ve drogba'nın yüksek maliyetleri nedeniyle 31 yaşındaki golcüye yönelen sarı kırmızılılar, transferi bitirmek için gün sayarken, kafalardaki en büyük soru işareti fabiano'nun sakatlığı. mart ayının başında 7.6 milyon euro karşılığında sao paulo'ya dönen fabiano, yeni takımının formasını hiç giyemeden sakatlandı ve dizinden ameliyat oldu. yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan tecrübeli yıldızın 3 ay daha forma giymesi beklenmiyor. sahalara tam olarak dönüşünün ise 5 ayı bulabileceği konuşuluyor.

    sarı kırmızılı camiada konuşulan diğer bir konu da fabiano'nun alkol problemi olduğu. yıldız futbolcunun sao paulo kulübüyle bu konu nedeniyle sorunlar yaşadığı iddia edilirken, yönetimin bu konuda çekinceleri olduğu ifade ediliyor.

    lauro transferinden gelen tepkiler üzerine vazgeçen sarı kırmızılı yönetime, maliyeti oldukça yüksek olması beklenen bu transfer nedeniyle tepkiler gelmeye başladı.

    camia isyan etti

    golcü arayışlarını sürdüren galatasaray’da rotanın luis fabiano’ya çevrilmesi, camiada tepkilere yol açtı..

    halen sao paolo takımının formasını giyen, ancak sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir oynama şansı bulunmayan 30 yaşındaki brezilyalı yıldızın ağustos ayından önce sahalara dönme ihtimalinin bulunmaması ‘’sakat adamı neden alıyoruz?’’ sorularının sorulmasına neden oldu..

    dün yönetici sedat doğan ve alt yapı antrenörü tugay kerimoğlu ile birlikte brezilya’ya giden başkan ünal aysal’ın danışmanı ve sportif direktör bülent tulun’un luis fabiano için pazarlığa başladığı öğrenilirken, sao paolo kulübü’nün sevilla’dan geçen sezon 7.6 milyon euro’ya aldıkları oyuncuyu galatasaray’a 3.5 milyon euro’ya vermeyi prensip olarak kabul ettiği ifade edildi..

    bu arada sakatlığının yanı sıra ‘’alkol’’ problemi ile de zor günler yaşayan luis fabiano için bir grup galatasaraylı, başkan aysal’a başvurarak, transferin gerçekleşmemesini istediler..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın