resim
Luís Fabiano Clemente
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 54
    oncelikle sunu belirteyim.. ben bu adami hic sevemedim. elbette ben sevmedim diye almamazlik edilmeyecek. suphesiz iyi oyuncu ancak sormak istedigim ve aklima takilan birkac soru var.

    1. zaten elimizde iki tane 30 yasinda yabanci forvet oyuncumuz varken 31 yasinda 3. bir yabanci forvete ihtiyacimiz gercekten ne kadar? ha diyeceksiniz ki "forlan 32, drogba ise 33 yasinda". evet, bu dogru ancak fabiano iyi oyuncu olsa da bir forlan degil. bir drogba hic degil. ve ustelik bu iki oyuncunun yaratacagi heyecanin onda birini zor yaratir.

    2. su ana kadar konusulan ve insanlarin genel dusuncesi "eger sakatligindan kurtulmussa ortaligin mna kor". deniliyor ki "saglam bir fabiano bizi ucurur". yahu tamam haklisin kardesim de "saglam bir baros da bizi ucurur". zaten o kontenjani dolduran bir tane oyuncumuz/kralimiz var. saglikli bir milan baros da ortaligin mna kor. ve bundan hic kimsenin suphesi yok. o zaman ikinci bir milan baros'u transfer etmenin amaci ne? sirf transfer icin transfer yapiyormusuz gibi. taraftarin sevdigi, takimi atesleyen, ulkeyi bilen bu tarz bir oyuncumuz varken ayni oyuncunun daha risklisini ne diye aliyoruz?

    not: simarik falan da degilim. hedefi en yuksege koyanlardan da degilim. bana kalsa su an forvet yerine dos santos'u alirim. ve ortaya arda, gio. dos santos, elmander, baros, stancu?, pino, colin, anil ve emre colak'tan olusan bir hucum hatti kurarim. baros ve elmander disindakiler genc ve uzun yillar gorev yapabilecek oyuncular. tabi anil ve emre colak hala soru isareti. ha bir tane daha forvet lazim mi? evet. ama bu ya drogba ve forlan gibi cok ekstra olacak ya da genc potansiyelli bir oyuncu olacak. aksi taktirde pek gerek yok. maksimum 44 mac yapacagimiz unutulmamali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın