• 8
    bazı başlıklarda söylediklerinin referans olarak kabul edildiğini gördüğüm fenerbahçeli blogger.

    şimdi kimdir, necidir bu adam? brezilya ligi'ne çok hakimmiş sözde. bunu kim uydurduysa beri gelmesini rica ediyorum. bir lige, bir kültere hakim olmak, yalnızca oyuncuların ne yediğini, ne içtiğini, kısaca röportajlarını tercüme etmek demek değildir. o ligde oynayan oyuncuların tamamına yakınına, her yönden hakim olmak gerekir. bu arkadaşta bu özellik mevcut değil maalesef.

    peki nereden mi anladım? şimdi;

    http://twitter.com/...us/85988369456300032

    şurada yazanlara bir bakın. 2008 yılına kadar oraya buraya kiralanmış, vasat bir performans göstermiş lauro'yu en istikrarlı kaleciler sıralamasına sokmuştur kendisi. ben de iddia ediyorum ki, bunu diyen adam bu lige hakim değildir. zira gerçekten hakim olsaydı, yıllardır cruzeiro kalesini başarıyla koruyan, her yıl yerel ligler de dahil olmak üzere 50 maça çıkan fabio maciel'i bu listeye koyardı. artık gözünden mi kaçtı, yoksa bir bilgi eksikliği mi var, çözemedim. ama bana ikinci ihtimal daha yakın geliyor.

    http://twitter.com/...us/86199480839454720

    arkadaşımızın bir diğer bombası da bu. ona göre daniel alves teknik ve oyun zekası düşük bir bekmiş. inanın, neremle güleceğimi bilemedim. bunu hangi kafadayken yazdığını çok merak ediyorum. eğer daniel alves de teknik bir bek değilse, kimdir peki teknik bek? hayır örnek ver diyorsun, o da yok. tuhaf. gerçekten tuhaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın