• 270
    her ne kadar kendisine eskisi kadar vakit ayıramasamda yeri her zaman ayrı olacak yegane sözlüğümüzdür. bilgi kaynağımızdır, güldüğümüz, eğlendiğimiz, vakit geçirdiğimiz, bazende üzüldüğümüz, kızdığımız, yerdir.

    aileden biridir her zaman yerinde bekleyendir. içine dalınca her şeyi unutturandır. imla kurallarını öğretendir ayrıca. *

    ara sıra anti fenerbahce sitesi gibi dursada fazla abartmamak lazım. burası bir spor sözlüğü sporun her dalı hakkında konusuyoruz ve bazen geyik yapmak kelime oyunları yapmak istiyoruz. en sevmediğimiz takımın fenerbahce olduğunu düsünürsek fenerbahce ile alakalı baslıkları fazla olması normal.

    yani bunun önüne nasıl gecebiliriz ki bu böyledir. her yerde bu böyledir. sadece burada değil mesela diğer sözlüklerde de.

    itü sözlük uludağa demediğini bırakmaz hakkında onlarca baslık acılır ve makara edilir..

    uludag sözlük itüye demediğini bırakmaz makara gecer demediğini bırakmaz.
    sebebi rakiptirler ve bir birlerine laf atmak hoslarına gidecektir.

    itüde ben hic (bkz: sözlüğü anti uludag sitesi zannetmek) diye bir baslık ya da bir giri görmedim.

    aynısı uludag icin de gecerli yani bunlar fazla abartmamak koşulu ile normaldir. insanlar biraz makara yapacaklardır elbette isterse sırf fenerbahce ile alakalı yazıları olsun o farketmez yeterki küfür olmasın yeterki kişilik haklarına saldırı olmasın.

    yoksa kendi kalesine gol atan fenerbahceli defans oyuncusu gibi baslıklar bence güzel ama ana avrat küfür ya da ne bileyim yani cok uç bir şey olur o yanlış.. *

    yine de abartmamak ta fayda var yazılmamıs cok sey var fenerle ugrasma vakti değil diye düsünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın