resim
Lauro Júnior Batista da Cruz
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Ponte Preta
Yaş:44
Uyruk:Brezilya
  • 74
    bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesidir eğer bu transfer gerçekleşirse.

    bu sene ujfalusinin alınması, forlan gibi reyes gibi isimlere yönelinmesi bize tek bir şeyi ifade ediyordu. en kısa sürede başarıyı yakalamak üzere bir kadro kuruyoruz. mümkün olabildiğince tecrübeli, risk içermeyen transferler yapılacak.

    takımın eksik bölgelerine transfer yapılacak ve en acil bölge olarak kaleci sorunumuz olduğunu sağır sultan bile biliyor. mondiden sonra adam gibi bir kaleci bulamadık. sezon içerisinde veya maçların içindeki bütün kırılma noktalarında kalecilerimiz genelde bizi yaktı. mesela iki sene önce asy'de leo franco şahinin golünde yumurtlamasaydı şampiyon bile olabilirdik. o maçta yaşanan hezeyan bizi resmen yıkmıştı.

    başkanı ve yönetimi başından beri savunuyorum. destek vermemiz gerektiğinie inanıyorum, ama bu demek değildir ki yapılacak saçma şeylere de bir fikir belirtmeyelim. forlana veya drogbaya önerilen yıllık 4-5 milyon eurolar havada uçuşurken, "sadece daha ucuz" olduğu için bu kaleciyi tercih etmek, hele ki sütten bu kadar ağzımız yanmışken çok ama çok büyük bir hatadır.

    bu kaleci iyi çıkabilir, süper maçlar da kazandırabilir. tam tersi de olabilir, leo franco v2 de olabilir. kimse bu kaleciyi daha önce seyretmediği için ne desek boş. ama buradaki en büyük hata böylesine önemli bir pozisyonda alınan risktir. aq forvette baros-elmander-stancu ve bilumum a2'den genç varken drogba veya forlan için milyon euroları teklif et ama en önemli pozisyon için pintilik yap ve risk al. işte burada bir mantık hatası var.

    fatih terim istemiş taffarel de onaylamış. bunu sanki bir yerden hatırlıyor gibiyim. rijkaard için de bu oyuncuları istemişti falan demişlerdi. umarım eğer transferi gerçekleşirse ki inşallah olmaz, takıma faydalı olur.

    bu arada adamın son iki yılda kaç maç yaptığı bile belli değil. bir çok kaynak son iki senede 7 maç diyor bazıları son 3 senede 100 küsur diyor. transfermarkt 7 dediğine göre büyük olasılıkla doğrudur. kaleye yedek kaleci transfer etmek? hem de bu kadar canımız yanmışken? büyük risk hem de çok büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın