resim
Okan Derici
Takım:Kırklarelispor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 26
    8 bin euroluk mesut özil g.saray'da
    g.saray'ın yeni transferi okan derici'nin lakabı 'yeni mesut'

    elmander, selçuk inan, ceyhun gülselam, ujfalusi gibi isimleri renklerine bağlayan g.saray, en 'sessiz' transferini dün gerçekleştirdi. cim bom, almanya'nın eintracht frankfurt ekibinden okan derici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

    aslan, almanya'da 'yeni mesut özil' olarak lanse edilen 1993 doğumlu okan'a önümüzdeki sezon için 150 bin euro sabit ücret ve aylık 8 bin euro maaş ödeyecek.
    2012-2013 ve 2013-2014 sezonları için ise sırasıyla aylık 10 bin ve 12 bin euro verecek. gelelim herkesin merak ettiği 18 yaşındaki genç futbolcu derici'nin kim olduğuna.

    ailece g.saraylilar
    üsküp göçmeni kırklarelili bir ailenin çocuğu olan okan derici, 16 nisan 1993'te almanya giessen'de doğdu. 4 yaşından beri futbol oynayan okan, sol ayağına hakimiyeti ve oyun temposuyla real madridli mesut özil'e benzetiliyor.
    süper lig'de geçtiğimiz sezonlarda g.saray maçlarını izlediğini belirten 'yeni mesut özil' şimdiki takım arkadaşı arda turan ve hakan şükür'ü kendisine örnek aldığını söyledi. ayrıca benzetildiği mesut özil'in de hayranı olduğunu belirtti.

    almanya için oynamayı yediremedim!
    okan derici, türk milli takım formasını çeşitli kademelerde 24 kez giydi; 6 gol attı. almanya u16 milli takımı formasını 2 kez giyen okan 'ama almanya formasını benimseyemedim. çünkü milli duygularım çok fazla... türk milli takımı adına oynamam teklif edilince ailece ağladık' dedi.

    okan derici kimdir?
    doğum yeri: giessen
    doğum tarihi: 16 nisan 1993
    takımlar: eintracht lollar, tsg wieseck, eintracht frankfurt
App Store'dan indirin Google Play'den alın