resim
Okan Derici
Takım:Kırklarelispor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 25
    galatasaray'ın topçusu değildir. bu yaşta futbolcu mu alınır hiç? bundesliga'da oynamamış daha. barış özbek serkan çalık'tan hiçbir farkı yoktur. kesin bu. garanti yahu. nerden biliyorsun diyecekseniz, müneccimle geçirdiğim şehvet dolu dakikaları burda yazmak isterdim ama, biliyorsunuz pornografi yasak, sözlüğün başı yanmasın.

    bizim yönetim de az şerefsiz değil. taraftarın, özellikle de sözlük yazarlarının tek ego tatmin yöntemini elinden aldılar. geçen sene ne güzeldi oysa, cenk tosun'u antep'e bırakmışlardı, burdan insancıklara "vay gitti caanım topçu" diye salyalarını akıtma şansı vermişlerdi. yeni yönetim taraftarı hiç düşünmüyor canım.

    la bi siktirin gidin lan harbi. bi siktirin gidin. yettiniz be. hakikaten taşak geçme amaçlı bu sözlüğe yazar olmuş fenerlilerin varlığını düşünmeye başladım. bu ne lan? her boka çemkir.

    18 yaşında, eintracht frankfurt'tan 150.000 euro'ya topçu alıyorsun. forvet. bunu teslim edeceğin adam fatih terim. hakan şükür'den efsane golcü yaratmış adam. ve buna burun kıvırıyorsun. e iyi geri göndersinler okan'ı. göndersinler valla. aha bu sayfaların caps'ını alıcam ben.1 yıl sonra hakkında yazanların nicklerini karşılaştırcam.

    ne güzel sessiz sedasız bir transferimiz olmuş. adamın bizde olduğunu antremanda öğrendik lan.

    asla gelmeyecek drogba hakkında, haftalardır manzume yazanlar, fm profilinde bilmem nerenin bilmem ne topçusunu önerenler, kulüpten tanıdığı olanlar, nerdesiniz lan? nerde duyum? nerde bu adam hakkında iki satır yazı. adam antremana çıkmış antremana.

    tutar tutmaz o ayrı. ama iyi bir iş yapılmış, bu belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın