• 887
    ne kadar küfredilse, ne kadar tepki konulsa az bu heriflere. bütün gayeleri ve yayın amaçları ''sadece ve sadece'' fenerbahçe haricinde ki takımları karalamak üzerine. tabii doğal olarak en çokta galatasaray'ı. ne zaman galatasaray'la ilgili bir transfer haberine denk gelsem bu adi kanalın, hep bir çamur atma amacı taşıyorlar.

    eyvallah, ben dahil birçok taraftar zaten milli maçlar ve önemli spor organizasyonlarını vermedikçe genellikle izlemiyorlar ama bu heriflerin rahatlığı ve galatasaray'ı karalama cürretini bulmaları gözardı edilecek durum olmaktan çıkmıştır artık. en son ki çirkefliklerini victor'u tanıtırken yaptılar;

    http://tvarsivi.com/...011-06-28%2001:09:00

    bir olay belki bir kez, belki 2 kez gerçekleşir. ama bu herifler herhangi bir kaleci ya da herhangi pozisyonda oynayan oyuncunun transferi gündeme geldiyse anında amaçlarını belli ediyorlar.

    daha önce twitter, facebook gibi sitelerden tepki ortaya konuldu ama bundan daha yapıcı bir tepkiyi göstermedikçe bu adamların akıllanacağı yok. artık taraftar mı bu işe el atar, kulüp resmi siteden açıklama mı yapar, özel olarak bağlanıp gereken cevabı mı verir ya da ntv spor'u basın toplantılarına ve antremanlara almama, oyuncuların röportaj vermesini engelleme vs. gibi yöntemlerle tepkiyi ortaya mı koyar onu bilemem ama bir şey yapmanın zamanı geldi.

    ''bütün bunları yapmak pisliklerini ikiye katlar'' diyen de çıkabilir ama bu adiliklerin karşı tarafı düşünerek hareket edilecek boyutu çoktan aşıldı. çünkü biz ne kadar susarsak, bu herifler daha çok ''son dakika'' haberleriyle ortalığı karıştıracak, oyuncuların yaptığı hataları yayınlamaya ve galatasaray'ı karalamaya devam edecek.

    galatasaray bu tip kişiliği sorgulanacak adamların kullanabileceği bir araç olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın