• 114
    galatasarayın yeni sezon formalarını birinci kalite hazırlayan firmadır. ibb, trabzonspor gibi kulüplere katalogdan standart forma verilirken, galatasaray için aylarca süren bir çalışma yapılmıştır. zaten formaları hazırlayan da nike türkiye değil, nike hollanda'dır ve dahi hollanda'daki nike merkezinde barcelona, celtic, juventus, arsenal, manchester united'ın armalı odalarının yanında galatasaray armalı odasını da bulundurur ve formalara burada kafa yorulur, tasarlanır.

    hatta şunu da bilmek gerekir ki; nike türkiye, galatasaray'ın birkaç sezondur devam eden kötü performansını göz önünde bulundurarak galatasaray'la forma anlaşması yapmayı riskli bulmuş fakat bunun üzerine nike hollanda (ki kendileri nike'ın avrupa merkezi olur) galatasaray markasının büyüklüğüne inanarak ve "galatasaray türkiye'nin avrupa'daki en büyük prestiji" diyerek formaları kendileri hazırlamak istemişler.

    formaları görmedim, lakin bu sebeplerden ötürü kafam çok rahat. şunu da baştan söyleyeyim, 24 temmuz'a kadar idman formalarını göreceğiz. o tarihten önce gördüğünüz formalar sadece geçiş dönemi için hazırlanmış formalar olacak. ufalujsi'ye giydirilenler de o formalardan, hatta genç takımımız avrupa'daki bir turnuvada aynı formaları giydi.

    bu sezonki formalarımız bildiğim kadarıyla bir adet tam parçalı, bir adet siyah, bir adet sarı ve büyük ihtimal de dördüncü bir beyaz formadan oluşacak.

    şunu da söylemek lazım, nike hollanda bir sonraki sezonun formalarını da hazırlamış.

    tek bir sıkıntı var, o da formaların eylül ayında satışa çıkacağı söylentisi. ne kadar doğrudur bilmiyorum, lakin bunun canlı kanlı bir örneği de bu sezonki tottenham formalarında yaşanıyormuş.

    formalar hakkında daha çok şey öğrenmek isterseniz www.galatasarayformalari.blogspot.com adresini uzun uzun inceleyin derim, lakin ben oradan öğrendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın