• 55
    mazisinde tarih yatan takımken büyüklüğünü harcayan spor kulübü olmuştur. küçük zevkler peşinde koşandır mastürbasyon yapmayı olay sanan ergenler misali.

    uefa kupasını alan galatasaray'a bulaşmak en büyük hayalidir, büyüklüğüdür fenerbahçe/-liler/-(n)in... ancak yine de "ohoooo oğlum hala kupadasınız geçin lan asır oldu" derler ve kendileri 6 kasım'ı unutmamakta ısrar ederler arada sadece 2 yıl fark varken!

    mutlu takımdır, umutludurlar. en kötü zamanlarında bile galatasaray'ı yenmek olay sanırlar. belgelerle bilimsel olarak fenerbahçe'nin büyüklüğünü kanıtlayan fenerbahçeli* bilim adamları bazı gerçekleri görmeyerek göz kusuruyla ilgili yeni bir buluş yapmışlardır fark etmeden.

    büyük takım vesselam. şampiyon olduklarında, galatasaray'ı yendiklerinde kırk gün kırk gece düğün yapar misali kutlama yaparlar. ancak buna görgüsüzlük değil büyüklük derler. tüm avrupa galatasaray'ı ayakta alkışlarken tesadüfen gelen başarıyı hazmedemeyecek kadar da fair play ödülüne layıktırlar.

    kupa takımıdır. çeyrek finale yükselip yeri göğü birbirine katmıştırlar, haklılar. görmeleri lazım ki 6 yıl galatasaray'ın gerisinden geliyorlar iki avrupa, bilmem kaç türkiye kupası hariç. galatasaray'la oynadıkları hiçbir kupa maçını kazanamamaları ise onlara göre umursanacak bir şey değildir. bir sonraki galibiyete kadar kulaklarının üstüne yatarlar, sonra tekrar uyuyan canavar uyanır. hem de öyle bir enerjiyle geri gelir ki yerinde duramaz.

    mide hastalığı olan takımdır. en büyük şikayet belirtisi hazımsızlıktır. hiçbir galatasaray şampiyonluğunu, başarısını hazmedemez. muhakkak lig bitiminde 2 dükkan talan edilir, 5 otomobil parçalanır bu takım taraftarlarınca. başkanları en ufak yenilgide ya futbolcusunu dövdürür, ya da kafasına göre üç-beş kişiyi takımdan ihraç eder. patrondur hazretleri.

    kısacası kendi etmiş kendi bulmuş takımdır. elbette büyüktür inkar edilemez ama büyüklüğüne yakışır davranmayandır.

    (bkz: acıyorum, öyleyse yazık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın