• 14
    nadal'ın final şansına murray'in ise yarı final şansına inanmıyorum. djokovic yarı finalde federer'i eleyip finale çıkar ama rakibi sürpriz bir isim olacaktır. del potro 2009 us open'daki gibi olsa finale yazacağım isim o olurdu ama şu an zor. berdych'in tur kurası nasıl bilmiyorum, eğer djokovic-federer tarafında değilse finale çıkabilir. tsonga'nın da şansı azımsanacak gibi değil wimbledon öncesi queens club'da nadal'ı çok da zorlanmadan mağlup etmişti. her ne kadar sevmesem de final umudu var. tomic ise djokovic tarafında, olası bir çeyrek final görülüyor şu an onlar için. yine o da murray-nadal tarafında olsaydı o da zorlayabilirdi belki finali genç yaşına rağmen ama önce soderling, sonra djokovic ardından federer maçları ard arda zor olur onun için. finali ise djokovic kimseye bırakmayacak gibi.

    bu arada ispanya'nın belki de en büyük loserı verdasco yine elenmiş, sessiz sedasız oldu bu sefer. yarı final umudu olabilir diye düşünürken isminin listede olmadığını fark ettim. kadınlarda da onunla aynı seviyede loser olan ana ivanovic veda etmiş wimbldon'a. ikisi bir dönem beraberlerdi, mazallah bir çocukları filan olmadı. öyle bir durumda çocuğun durumunu düşünemiyorum. loserlık konusunda 1 numarayı kimseye bırakmazdı eminim. her turnuvadan elenmeye devam da etseler tenisi bırakana kadar turnuva başlarında favorilerimden biri olacaklar. dedikodumuzu da yaptıktan sonra kadınlara geçelim.

    williamslar 1 sene ara vermiş olmalarına rağmen wimbledon'da yine ağırlıklarını konuşturuyorlar ** ama onların da final şansları olduğunu düşünmüyorum. wozniacki'ye güveniyorum nedense. ilk grand slam'ine ulaşır umarım 2011 wimbledon'la beraber, ama bu sadece benim dileğim tabi. kadınlar tenisinde son 16daki 16 tebiçiden 10unun hiçbir maçını izlememişimdir o yüzden onlarla ilgili söyleyeceklerim hislerden öteye geçmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın