• 36
    #688570 nolu entry'deki icerik kendisine aitse bircogu yanlistir.

    ersan adem gulum, bu arkadasin emin oldugu kadar asla galatasaray'a yaklasmamistir. oyuncu icin kulubune besiktas'la beraber teklif yapmisizdir. adanaspor da bizden dusunmek icin sure istemistir. nihayetinde -oyuncunun da arzusuyla- besiktas'la anlasmislardir.

    didier drogba'da ise bircok olumsuz gelisme yasanmistir. gerek bizle drogba, gerekse drogba'nin kulubuyle olan olumsuz gelismeleri nedeniyle transferi yilan hikayesine donmustur. drogba transferi olumlu noktalandigi taktirde hic kimse, transfer suresince olumsuzluklar yasandigini iddia edemeyecektir. drogba'nin alternatifi ise hicbir zaman djibril cisse olmamistir(luis fabiano, diego milito, asamoah gyan, diego forlan, vs.).

    becali, iddia edildigi gibi stancu ve culio karsiliginda mutu'yu onermemistir. becali aslinda mutu'yu onermistir. fakat ftw1905'in iddia ettigi gibi bu zaman diliminde degil, gheorghe hagi doneminde onermistir.

    fatih hoca'nin culio'yu degerlendirmek istedigi dogrudur. pino konusundaki tavri ise bellidir. pino, aksilik cikarmadigi taktirde muhtemelen takimdan ayrilacaktir.

    fatih hoca'nin milli macta stancu'yu izlemeye gittigi dogru degildir. zaten soz konusu oyuncu da macta oynamamistir. izledigi kisi basina da ismi dusen gabriel torje'dir.

    fernando muslera twiti ise dogru olmaya en cok yaklastigidir. ancak yeni kalecimizin muslera oldugu hakkinda gibi net bir sey yoktur. bildigim kadariyla da gorusmeler devam etmektedir.

    bir de sozlukteki entry'ler yalan soylemiyorsa baskanin londra'dan drogba ile beraber gelecegini falan da yazmis.
    transfer edilecek stoperin italya'dan gelecegini, orta saha elemanin ise fransa'dan alinacagini soylemis. bu iddialari belki dogru cikar. beklemek lazim.

    fakat yine de kendisine tavsiyem, kaynak konusunda kimseye guvenmemesi yonundedir.

    ayrica her galatasarayli gibi takimini gonulden sevdigine, iyi niyetli olduguna da inancim sonsuzdur.

    lakin insanlarin kendisini kotu anmamasi icin daha temkinli hareket etmesini tavsiye ederim. imkani varsa tek kaynagi kendi olmalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın