resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1220
    takim tutar gibi parti tutanlarin yasadigi ülkede, kendilerini hiperobjektif olarak tanimlayarak suruden ayrildigini zanneden, beyin hücrelerinde digerleri gibi atmik gezinmedigi icin, icerik bombos olsa da iki kelimeyi bir araya getirebilip anlatim bozuklugu yapmadiklari icin digerlerinden siyrilip secilmis insan moduna giren seksi kalemsorler tarafindan putlastirilmakta sakinca gorulmeyen, yine ayni beyin sivisina atmik karismamis secilmisler tarafindan milletvekili olmadan cok once dokunulmazlik kazandirilmis eski sporcu yeni siyasetci.

    onlar ne atmiksiz ne temiz beyinlerdir ki, bu tahsilsiz ama kafa topuna cok iyi yukselen insanin, universite mezunu fakat saci olmayan birisinden daha iyi spor bakanligi yapacagini iddia edebilecek kadar aydinlanmislardir. ve o biat kulturunun zemzeminde yuksek lisans yapmis, buyuklerine her zaman boyun egerek hayat universitesini takdirname ile bitirmis hakan sukur'lerinin takim otobusunun arkasinda ecnebilere karsi genc oyunculari kiskirtip beyinlerini yikamasini atmik temizleme olarak gorecek, cip isteriz diye tutturmasini hakkini yedirmemek olarak degerlendirecek, menfaatine ters dustugu andan itibaren gazete koselerinden galatasaray'a vurmasini "adnan polat'aydi o, bak hakli cikti!" diye savunup duracaktir.

    buyukler kulturunun hasil oldugu galatasaray tarihinin en onemli musabakasi olan 2000 uefa kupasi finalinde, buyugu hagi'nin gerildigi frikige aniden gelip vuracak kadar da saygilidir kral hakan sukur. fakat pardon, buyuk dedigimiz turk olacakti degil mi, yoksa ecnebiye saygi yoktur bizde hasil olan buyukler kulturunde. kendisini buyuk sayip zamaninda tecrubesine kulak veren kucukler en son "bulent kaptan'dan sonra galatasaray'da 3 numarayi bir yabancinin giymesi dogru olmaz" diyordu atmiktan arinmis beyinleriyle.

    dag gibi rakibinin sirtini yere getirip havada iki parende atarak kazandigi altin madalyalarla ulkemi sevince bogan hamza yerlikayali, bilmemkac oktav sesi olan ama yasadigi yerde oxford olmadigi icin okuyamayan ibrahim tatlisesli, siyaseti olu yaprak vurusu kadar iyi yapacagindan suphe duymadiginiz kral hakan sukurlu meclisiniz tam da sizi temsil ediyor zaten. cunku parlamentosunda tahsilli, kulturlu, vizyonlu mebuslar isteyen atmiklilar takim tutar gibi parti tutuyor. siz ise objektifsiniz ve seksi cumleler kurabiliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın