• 1
    aziz yıldırım denen zat, galatasaray'ın denizliye teşvik primi vererek şike yaptığını söyleyip ispatlayabileceğini buyurmuş.

    --- alıntı ---

    başkan, peki denizli'de kaçan şampiyonlukta neler yaşamıştınız?

    bütün yemek boyunca espri üstüne espri yapan aziz yıldırım, “denizli” denince en ciddi haline bürünüp önemli bir suçlamada bulundu:

    “hasan bey, o maçta şike vardı.. denizli şike yaptı.. bunu çok iddialı söylüyorum.. eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım..”

    çok önemli bir açıklama bu.. bir kulüp başkanı ilk defa lafı dolandırmadan, eğip bükmeden “şike” suçlamasında bulundu.. tamam, dost sohbetidir.. tamam, resmi açıklama değildir.. bunları kabul ediyorum.. bu diyaloğu resmileştirmek için dün hasan cemal'i aradım ve konuşmayı aktardım.. ne “evet” dedi, ne de “hayır..” ama tepkisi doğru iz üstünde olduğumu gösterdi bana...

    “oğlum sen ne tehlikeli adamsın.. nerden duydun bunu? bu konuda laf söyletemezsin bana, beni bu işlere sokmayın..”

    hasan abi'yi tanımayanlar için şunu belirteyim.. yılların gazetecisi cemal, eğer bu konuşma gerçek olmasa önce sunturlu bir küfür savurur, sonra da doğrusunu anlatırdı bana..

    o maçta ne olduğunu hatırlarsak.. 2006-07 sezonunun son haftasında g.saray, sami yen'de kayseri ile f.bahçe ise deplasmanda denizli ile oynuyordu.. maçtan önce denizli başkanı ali ipek, “çantacılar (futbol jargonuyla teşvik primi veya şike parası dağıtan karanlık adamlar) ortalıkta dolaşıyor.. eğer küme düşersek herşeyi teker teker açıklayacağım” diyerek ortalığı birbirine katmıştı.. f.bahçe, düşme potasındaki denizli yenerse şampiyon olacaktı.. ama sahaya atılan konfetiler yüzünden 16 dakika uzayan maç 1-1 sonuçlandı ve g.saray şampiyon oldu.. ve g.saray'ın denizli'ye teşvik primi yolladığı söylentileri o gün bugündür hiç bitmedi..

    başkan aziz yıldırım, ilk kez bu söylentilerin gerçek olduğunu kanıtlayabileceğini açıkladı.. ki, bundan sonrasını dikkatle takip etmek gerekiyor..

    --- alıntı ---

    kaynak : sporx

    tabi tabi 16 dakikalık uzatma galatasarayın işine yarıyordu. tabi tabi denizlispor küme düşmeme mücadelesi verdiği rakibinin düşeceğini önceden bildiği için maça asılmayacaktı ama paralr gelince asıldı. zaten fenerbahçenin şampiyon olmaması tesadüftür!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın