resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 181
    kendisi hakkinda konusmayayim susayim diyorum ama zivanadan cikiyorum bazen. aslinda suc tulun veya sezgin'de degil. suc zihniyette. suc dünyada baska kimsenin kalmadigina inananlarda. simdi baskanin bir aciklamasini hatirlayalim. ben futboldan anlamam ama futboldan anlayanlardan anlarim! simdi soracak olursak eger, bu nasil bir celiskidir? iste böyle bülent tulun seklinde bir celiskidir.

    hani mahallede, is yerinde veya bilumum arkadas ortaminda bazi adamlar vardir, iki futbol muhabbeti yaparsin, bakarsin sonra adam bildigin futbol cahili, konusmazsin bir daha futbol üzerine zira anlamissindir ki adamin futbolla ilgili söyledigi seyler deli zirvasidir. iste bence tam da böyle adamlar adnan polat, bülent tulun, adnan sezgin, abdurrahim albayrak vb. isin daha da kötüsü hatta faciasi da su ki, avrupa'ya acilan pencere dedigimiz güzide kulübümüz iki adam arasinda gidip gelmektedir yillardir!?* bu nasil bir istir, nasil bir vizyondur, orasini sana birakiyorum sözlük?

    elinde tugay kerimoglu gibi bir deger var mesela, degil mi? ingilizce biliyor mu? deli gibi. avrupa taniyor mu kendisini? dibine kadar. galatasarayli mi? sonuna kadar. galatasaray ve türk milli takiminin avrupada ve dünyada ses getirmis tüm organizasyonlarinda bulunmus mu? evet. toptan anliyor mu? anlamasa 40'ina kadar epl'de oynayamazdi sanirim. e arkadas, daha sen ne istiyorsun? daha neyin pesindesin? görev ariyorsun haftalardir fellik fellik kendisine. tam karsinda duruyor be arkadas, nasil göremezsin bunu? bu kadar mi cikarci oldunuz? bu kadar mi tulun, sezgin, albayrak gibilerinin cikarlari bu kulübün cikarlarindan, vizyonunudan daha önemli? yaziktir, yapmayin sunu galatasaray'ima.

    simdi tezimi söyle bir örnekleyelim beraberce. diyelim ki bülent bey reyes icin görüsmeye gitti madrid'e. kim tanir kendisini? kendisini tanitmadigi sürece hic kimse. peki tugay gitti diyelim ayni madrid'e ayni reyes'le görüsmeye. ne olur? eger oradakiler futbol cahili degilse sanirim tümü kalkip elini sikar öncelikle kendisinin. sonra da görüsmeye baslanir. olur veya olmaz ama intiba önemlidir. tugay'in transfer görüsmelerinden olumlu sonuc almasi (sportif vizyon acisindan) %90'ı gecer, bülent tulun'un ki ise iddaa ediyorum % 10'u bulmaz. hele ki yanlislikla ikna edemedigini anlarsa karsindakini, birdenbire beyzbol sopasi falan da cikabilir mazallah, bir de öyle bir risk var!

    herneyse sözlük, isbu entry'i okuyan herkes ne demek istedigimi anlamistir. sorun bülent tulun veya adnan sezgin degildir dedigim gibi. sorun, özellikle son 10 senedir üzerimize bir kene gibi yapismis olan bu köhne zihniyettir. simdi umalim da adnan öztürk ve onun fikirdaslari baskanimizi ikna etsin, getirmeyi düsündügü o profesyonelleri, tulun ve albayrak gibi sovenist adamlari diskalifiye ederek sistemin icine soksun. yoksa biz bu kafayla 5 seneye kalmaz iflasimizi veririz. zira deniz bitti, sabir kalmadi kimsede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın