• 26
    pc versiyonlarında kalenin yan ağlarında su matarası dururdu. yerden köşeye plase vurarak o matarayı devirmeye çalışırdık. playstation versiyonunda yoktu o olay. en fazla oynadığım fifa serilerinden biridir buda. bütün yaz boyunca playstation'da oynamıştım.

    pele'nin ve ronaldo'nun isimleri yazmıyordu. oyunun soundtrackleri çok güzeldi. oyundaki başka bir gariplik ise penaltı konusuydu penaltları kesinlikle direğe çarpmıyordu, ya kaleci tutuyordu doğru köşeye atladıysa ya da gol oluyordu. hiç unutmam antrenman modun da 50 küsür tane penaltı attıktan sonra, sadece 1 kere topu direğe çarptırabilmiştim. falso olayı da güzeldi. oyuncular göze hoş gelen falsolu şutlar çekiyorlardı.

    ayrıca edit modun da galatasaray yapmaya çalışıpta yapamıyordum. çünkü harf sayısı "galatasara" olarak kalıyordu daha fazla yazılmıyordu takım ismine. şerefsiz ea sports*

    galatasaray'ın olmaması hikayesini hala anlamış değilim. telif hakkı yüzünden deniyor. bizim yönetim mi o zaman çok para istedi de oyunda yer almadı galatasaray?

    daha neler neler yazarım bu oyun için, eskiyi hatırladım bi garip oldum yine. güzel günlerdi be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın