• 203
    bugün * galatasaray'a ve galatasaraylılığa kin kusan haberler yapmışlardır.

    1 :

    --- alıntı ---

    http://magazin.milliyet.com.tr/.../1405334/default.htm

    sevgilisi sinem kobal'ın bikinili fotoğrafının çekilmesini istemeyen arda turan, isyan etti
    10:24 | 22 haziran 2011

    yeşil sahaların genç yıldızı arda turan ve sevgilisi oyuncu sinem kobal, çeşme tatillerinde de kural bozmadı. ikili her zamanki gibi basına savaş açtı. ünlü çift, yoğun sezonun ardından tatil için çeşme'yi seçti. aya yorgi koyu'ndaki marrakech beach club'a gelen arda turan ve sinem kobal, iskelede güneşlenmeye başladı. mekandaki gazetecileri fark eden kobal, bikinili görüntü vermemek için plaj elbisesini üzerinden çıkarmadı. arda turan ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına uzaktan (gbkz: elkol hareketi yaparak, "çekmeyin kardeşim") diye seslendi. arda turan ve sinem kobal'ın rahatsızlığını gören tiyatrocu demet akbağ'ın eşi zafer çika, duruma müdahale etti. kendini ünlü çiftin fahri koruması ilan eden çika, mekanın korumalarını çağırarak "çekim yapılmasın" emrini verdi.

    --- alıntı ---

    gizli bakınızla vurguladığım noktalar bu kinin en büyük ispatıdır. 1.'si, arda turan erkek adam, sevdiğini kıskanır, bu yer yüzünün en normal şeyidir. bikinili fotoğrafının çekilmemesini ister, en doğal hakkıdır. buna da kimse karışamaz. 2.'si, arda turan ve sinem kobal rahatsız olmuşlar, bunu kendileri yazmışlar, ee o halde "fotoğraf çekilmesinden rahatsız olduklarını" yazdığınız ve anladığınız halde "fotoğraf çekilmeye ısrar edenlere tepki vermeyi" neden garipsiyorsunuz? saf mısınız? 3.'sü, fahri koruma ne demek yahu? belliki yakın arkadaşlıkları var ve duruma müdahale ediyor.

    2 :

    --- alıntı ---

    http://spor.milliyet.com.tr/.../1405293/default.htm

    bu ne hal ujfalusi
    07:48 | 22 haziran 2011
    g.saray’ın elmander’in ardından imza attırdığı ikinci yabancısı olan thomas ujfalusi’nin imza törenine parmak arası terlikle gelmesi, sarı kırmızılı camianın duayenlerinin tepkisine yol açtı.

    ujfalusi’nin resmi bir törene böyle bir kıyafetle gelmesine rağmen yöneticiler tarafından uyarılmaması da, tepki çeken bir diğer konu oldu.

    --- alıntı ---

    yanındaki yönetici smokin mi giymişte ben göremiyorum? bülent tulun'da gayet spor ve rahat kıyafetlerle imzaya gelmiş. sorun mu bu yani?

    lan oğlum sizin derdiniz ne? bu nasıl büyük bir kindir, bu nasıl büyük bir düşmanlıktır. allah belanızı versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın