resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1208
    hakan şükür daha oynarken benim için çoktan efsane olmuştu. mahalledeki arkadaşlar sürekli benimle uğraşır hatta bazen ağlatırlardı.
    torinolu şaban'dan tutunda kaçırdığı gollerin taklitlerine kadar.
    hakan attıkça ben daha bi dik yürürdüm, kupalar onun sayesinde geldikçe ben daha bi gururlu olurdum.
    sonra futbolu bıraktı ve ben daha oynayabileceğini düşünmekteydim, çok üzüldüm.
    derken anlamsız bi şekilde saçma sapan açıklamalar yapmaya, sürekli bütün her şeyini borçlu oldugu galatasaray'ın yönetimine, eski futbolcularına ithamlarda bulunmaya başladı. suçlamalar, kendini daha büyük görme çabaları vb.
    halbuki ne olursa olsun ona hep sahip çıkan, yurt dışında her başarısızlığında dönüp kucak açan galatasaray'dı.
    anlattıkça anlattı, değeri düştükçe düştü.
    sonra "bence" rol model olması gereken bir insan olarak bulaşmaması gereken bir işe siyasete bulaştı, hemde galatasaray başkanına fırça çekenlere yalakalık yaparak. tabi bunun siyasi yönüde var ki herkesin farklı görüşünden ve saygımdan dolayı düşüncelerimi yazmıyorum.

    eğer galatasaray'a herşeyini borçluysan, futbolunla ödediğini düşünmeyeceksin. futbolu bıraktıktan sonrada duruşunla, kulübe ve çalışanlarına yaklaşımınla, örenk olabilmenle galatasaraylılığını devam ettirecek, efsane olmanın yükünü kaldırabileceksin..

    bu yüzdendir ki; daha çok seneler geçmediği için ve onun gibi bir golcü gelmediği için hakan şükür ismi telafuz edilecektir bu zamanlar ama seneler geçtikçe belki siyasi isim yapacak ve kesinlikle bir metin oktay olamayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın