• 705
    namı diğer; 'şampiyon'

    yanında 'şampiyon' yazmayan, kupa verilmeyen takıma şampiyon demek dışarıdan her ne kadar saçma, anlamsız, çocukça gözükse de, bu takım benim gözümde şampiyon. varsın almayıversinler kupayı. hep bahsediyoruz ya hani, forma hakkı diye, mücadele diye, fedakarlık diye, bu özellikler ve daha sayamadığım bilimumları var bu takımda. ne söylesek az. geçen seneden şu duruma gelişin hikayesi, gerçekten de belgeseli çekilesi zaman dilimi.

    son fenerbahçe maçıyla ilgili söylenecek pek fazla bir şey yok. tutku şöyleydi, haluk böyleydi, istatistikler falan filan hikaye. unutulmaz an'lar yaşattı bu takım bizlere, seneler sonra. hiç bir zaman unutulmayacak bu takım. hani tezahüratta hep diyorduk ya 'bu sene baskette tarih yazalım' diye, yazdı, bu takım tarih yazdı.

    önümüzdeki sezon, daha çok taraftar desteği alacak bu takım. önümüzdeki sezon, daha çok yatırım yapılacak bu takıma. ünal aysal gözleriyle gördü bu takımdaki potansiyeli. olur da euroleague'e de girmek başarılırsa, fenerbahçe ülker'in kalitesine çıkar bu takımın kalitesi de. bir de, n'olursa olsun bu takım abdi ipekçi'de kalmalı. herkes benimsedi artık ipekçi'yi, inanılmaz bir hava yakalandı ipekçi'de, atmosfer desen muazzam. bu salonu bırakıp yeni salonla uğraşmak saçmalık olur. yeri biraz ters ama, gülü seven dikenine de katlanacak.

    maçtan sonra, yine alkışlandı takım, bu sefer daha çok taraftar vardı salonu terketmeyen, hep birlikte alkışladık takımı. kısa bir video çektim bu tarihi an'da ben de..

    bir de, değinmeden olmaz. kupanın, kazanıldığı salonda verilmesi olayı çok saçma. sadece fenerbahçe ülker kazandı diye demiyorum yanlış anlamayın, seri son maça taşınıp, maçı galatasaray cafe crown da kazansaydı düşüncem değişmezdi. deplasman seyircisinin alınmadığı bir maçta, niye deplasmanda kupa alsın ki takım? kendi taraftarının olmadığı yerde neden kupa alsın? illa o gün alınacaksa kupa, soyunma odasında verilsin, ertesi gün de ev sahibi olduğu salonda kutlamalar yapılır, istenildiği kadar, gerekirse sabahlara kadar. ama böylesi anlamsız. ayriyetten, galatasaray-fenerbahçe diyorsun, daha başka bir boyut.

    bu arada maçtan sonra bir kaç otostop çeken taraftarı arabasına almış. eli öpülesi adamsın oktay hocam. diyorum ya, şampiyonluktan öte şeyler var.

    teşekkürler galatasaray cafe crown, teşekkürler oktay mahmuti başta olmak üzere tüm teknik heyet, teşekkürler bu takımın oluşmasında emeği geçenler, teşekkürler galatasaray taraftarı, teşekkürler galatasaray..

    seneye, bu sefer kupa için!

    http://jaimelesport.blogspot.com/...-diger-sampiyon.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın