• 9
    bu taraftara aziz yıldırım'ın ehlileştirme yöntemlerini örnek gösterip, mübah kılanlar var. keşke kendileri sinan erdem'de madalyalarını almaya dahi sahaya gelemeyen bayan basketbol takımımızı da hatırlasalarmış. keşke kendisi, galatasaray maçından başka hiç bir maçta varlık gösterdiğine şahit olmadığımız taraftar ya da daha uygun olacak seyircileri bize örnek gösterirken ne istediğini de yazsaymış.

    o gün o salonda olanlardan kesinlikle ne ultraslan, ne taraftarımız sorumludur. sinan erdem'de, kadıköy'de tribüne dalmayan çevik kuvvettir bunların sorumlusu. biber gazı stoklarının yarısını galatasaray tribünlerinde eriten polistir sorumlu. o salonda zaten fb ülker için hazırlanan kupayı sahibine vermek için acele eden federasyondur sorumlu. taraftarın salondan çıkmak için kullanması yasayla sabit bir buçuk saatlik sürenin sonuna kadar bekleyemeyenlerdir sorumlu.

    ben o gün orda olsaydım, ben de çıkmazdım! bundan daha normal bişey de görmüyorum... evet gözüm dönmüş. sabaha kadar o yürekleri kocaman takımın emeklerine saygı duruşunda durabilirdim, emeklerini hiç edenlere sövebilirdim. bir umut bir kere daha girerler salona diye bekleyebilirdim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın