resim
José Antonio Reyes Calderón
Mevki:Sağ Kanat
Doğum:01.09.1983
Ölüm:01.06.2019 (35)
Uyruk:İspanya
  • 138
    gerçekten bu adama burun kıvırmak komik oluyor benim gözümde.

    ispanyol herhangi bir taraftara ; kardeşim reyes belki ispanya liginde başarılı olmuş, ama bizim lig çok sert burda bir bok yapamaz dersen adamın itiraz edeceğini bile zannetmiyorum heralde bir tarafıyla güler geçer...

    ne ligmiş bizimkisi demekki ispanya liginin kalburüstü bir oyuncusu teknik bir adam diye burda başarılı olamıyor. nasıl bir adam gelmeli bu ligde oynasın aklım almıyor.

    ya da nasıl bir kadro varki bizde reyes gibi bir adam oynayamayacak. gol ve asist kralı alexde iman kuvveti var heralde demekki ben fiziksel olarak birşey göremiyorum çünkü.

    yarın karim benzema gelse sanki taraftar ya bu adam çok gol kaçırıyor bizim ligde oynayamaz falan diyecek.

    adım kadar eminim bu adam gelirse son yıllarda yaptığımız en iyi transfer olmaya adaydır. belli etmek istemesek de begenerek izlenen quaresma dan aşağı da değildir.

    başarısız olmasını tek yolu canının oynamamak istemesi, iyi motive olamamasıdır ki onuda fatih hocam çözer bence.

    kendi ile birlikte ismi geçen iki adamda gerçekten son derece başarılı olacak adamlardır. en azından geçen seneki takıma hucum yönünde 4-5 gömlek atlatırlar.

    arda-baros(elmander)-forlan-reyes'li hucum hattı tsl ligde başarısız olacak ise bu lig uber, aşmış bir lig olmalı ama nedense yıllardır avrupa kupalarında 2.turu bile başarı sayıyor bu ligin takımları
App Store'dan indirin Google Play'den alın