• 131
    bizim için son derece tehlikeli olabilecek üçlü. neden mi?

    ilki forlan. geçen sene atl.madrid'e hiçbir şey vermedi ve hocasıyla sürekli sorunlar yaşadı. dk'da mvp olması bir şei değiştirmez, futbolda dün yoktur. jardel'de 3 kere avrupa gol kralı oldu ama şimdi brezilya 3. liginde top koşturuyor. bu adamın bizde de sorun yaşaması çok büyük ihtimal zira fatih hoca performansa bakar, performans alamazsa yanına oturtur. işte o zaman başlar karşılıklı restleşmeler.

    ikincisi ujfalusi. madem bu kadar ağır ve yaşlı bir adam alacaktık savunmaya, bre arkadaş o zaman neden neill'i yolladık diye sormazlar mı adama? kaldı ki neill kendisinden çok daha teknik bir adamdı. ben bu iki oyuncunun yollanıp alınmasıyla ilgili arasında hiçbir mantıklı açıklama bulamıyorum.

    ücüncüsü reyes. evet çok yetenekli. evet real madird, arsenal, sevilla ve atl.madrid'de oynadı. evet 27 yaşında henüz. ama oynadığı hiçbir takımda performans istikrarı yakalayamadı. ve bir şey daha var sözlük. neden bu adam en verimli olabileceği yaşta atıyorum premier lig'de ya da villareal valencia tadında bir takıma gitmiyor da bize geliyor? kıllanıyorum sözlük. acaba bir sakatlığı mı var? yoksa başka bir planın mı parçası? çok çektik be sözlük son 4 yıldır bu tür transferlerden. çok dilimiz yandı. ama anlaşılan o ki hala gerekli dersi çıkartamamışız sözlük.

    yine yalan oldu bizim scout ekibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın