aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1959
    şu an 9 olan yabancı futbolcu sayısı kaleciyle beraber 10'a çıkacak. yani alınacak her bir oyuncu için birilerinin gitmesi gerekiyor. orta saha ve stoper alınması gündemde. stoper için stancu gözden çıkarılacak desek, orta saha için topun ağzındaki ilk isim cana olacak. cambiasso haberleri varken cana gitmesin cambiasso gelmesin demek aptallık olur ama muntari gelecekse, gelmesin efendim. kalsın cana.
    ama ujfalusi bütün planlarımın içine etti, affedersiniz. onun yerine alınabilecek daha komple daha doyurucu bir oyuncu cana'nın kalışını müjdeleyebilirdi. takas konusu söz konusu olduğunda, muslera'nın gelmesini her ne kadar istesem de anlaşma zora girdi temalı haberlerde içten içe seviniyordum cana kalacak diye.

    yahu pino gitsin ama kalsın bu adam. stoper ya da orta saha gelmesin diyemiyorum ama gözden çıkarabildiğim tek isim stancu'dan sonra pino. ibrahim akın alınır yerine, futbolcu da gelmek isterken. kazım,arda,ibrahim,reyes götürürler ligi. elmander de yanlarında obsiyonumuz olur kanatlarda kullanmak için. fatih terim duy taraftarın sesini.
    cana-culio-selçuk-yekta-emre-ayhan-ceyhun-cambiasso isimleri hayli umut verici barış-ayhan-mustafa süper 3lüsünden sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın