• 19
    fenerbahçe ülker şube direktörü nedim karakaş.

    "galatasaray'a artı motivasyon sağlanıyor"

    "bizim takımımızda 6-7 sakat oyuncumuzun olduğu göz ardı edilerek kadro derinliğimizden bahsediliyor. bence biz daha derin bir kadroya değil daha yetenekli ve daha tecrübeli oyunculara sahibiz. ama rakibin tek bir sporcusunun sakat olması haddinden fazla ön plana alınıyor"

    "shumpert'ın fedakarlık yaptığından bahsediliyor ama bizim takımın yarısının aynı şekilde fedakarlık yaptığını ve sakat bir şekilde oynadıklarını görmüyorlar"

    "dört galibiyete ulaşmadan şampiyon olamayacağımızı söylüyorduk. abdi ipekçi'de oynadığımız dördüncü maçtan sonra basında ve kamuoyunda 'bu iş bitti, artık şampiyonlar' havası yaratıldı ki, bu gerçek değildi. beşinci maçta şampiyonluğa çok yaklaşmamıza rağmen, gerek şanssızlıklar gerekse son saniye basketiyle seri devam etti"

    "hedefimiz sezon başından bu yana şampiyonluk kupasını müzemize götürmek. buna çok yaklaştık. bunu da inşallah yarın akşam hallederiz. rakipten bir çekincemiz yok. onlar da güçleri dahilinde sonuna kadar mücadele edecek. yeter ki başka yan etkenler olmasın"

    http://www.cnnturk.com/.../620287.0/index.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın